Facaderenovering og maling af facade

Vi har i mere end 20 år udført en lang række maleropgaver i Albertslund, Taastrup og København, heriblandt facaderenovering for private husejere såvel som boligforeninger, erhverv og det offentlige.

Vores mere end 20 års erfaring har medført, at vi er blevet særdeles gode til, at få større gamle ejendomme til at fremstå som nye. Sidder du i boligforeningens bestyrelse, og søger et tilbud på facaderenovering eller maling af facade, er vi det oplagte valg.

Kontakt os på telefon 70 22 19 95 eller skriv en e-mail på info@casadana-ateco.dk. Så kommer vi ud og besigtiger din opgave og giver et skræddersyet tilbud helt uforpligtende.

Få et uforpligtende tilbud

    Maling af facade til punkt og prikke

    Uanset om din facaderenovering omfatter mindre vedligeholdelse som en pudsning eller en større renovering af facade, som eksempelvis udskiftning af murværk, trapper og vinduer, så er vi klar til at hjælpe dig i hele Københavnsområdet.

    En facaderenovering kan eksempelvis være:

    Renovering af facade

    Er der kommet større eller mindre revner i mureværket, vil det være nødvendigt at undersøge det nærmere. En løsning på dette problem, kan eksempelvis være at indsætte jern på udvalgte steder. Ved mindre revner kan det ofte være tilstrækkeligt, at der vælges en net-pudsning af murværket.

    Vi hjælper selvfølgelig med en gratis vurdering af hele facaden og finder den bedste løsning og pris for netop din facaderenovering. Så har du brug hjælp til renovering af facade i København, Albertslund og Taastrup samt omegn, kan du kontakte os på telefon 70 22 19 95 eller skriv en e-mail på info@casadana-ateco.dk.

    Facaderenovering pris

    Prisen på renovering af en facade vil variere alt efter hvad de skal have udført på din facade. Derfor tager vi ud og besigtiger din opgave helt uforpligtende. På den måde kan vi skabe en professionel sparing med dig, hvor der kan laves en dybdegående vurdering af din facade. 

    Når vi tager ud og besigtiger en opgaver, tager vi højde for din situation, hvor vi sammen finder den bedste løsning til dine behov. Afhængig af hvilket størrelses omfang facaderenoveringen begiver sig ud på og hvad du skal have lavet af af renoveringer på din facade, vil prisen variere i størrelsen. 

    Angående størrelses omfang tager vi udgangspunkt i hvor stor facaden er og hvor meget der skal laves på den. Nogle gange vil en facade være lige til at renovere og i andre tilfælde vil der være opgaver, hvor der kræves en del forarbejde, såsom f.eks. afrensning og slibning. 

    Lad os give dig et uforpligtende tilbud

    Vi er meget fleksible og står altid klar til at komme ud og give et uforpligtende tilbud på renovering af din facade. Når vi besigtiger din facade kan vi dermed lave et godt og skræddersyet tilbud, hvor prisen på facaderenoveringen ikke overstiger dit budget. Kontakt os og lad os sammen finde den bedste løsning til den bedste pris, hvor kvaliteten ikke bliver overset. 
     

    Hvis husets eller boligforeningens facade er nedslidt og du har svært ved at se hvordan den blive flot igen, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 70 22 19 95 eller skriv en e-mail på info@casadana-ateco.dk.

    Fordele med en facaderenovering

    Der er mange fordele med en facaderenovering og hvis din facade er trænger til en renovering kan du med vores ekspertise, få en flot og modstandsdygtig facade. Du kan være med til at sætte præget på din facade. Gennem en god sparring med dig, kan vi udfører de flotteste løsninger med unikke designs ud fra dine ønsker. Med vores høje erfaring og professionelle måde at udføre arbejdet på, vil vi kunne udføre mange forskellige løsninger som er æstetiske flotte. På den måde for du en facade som giver et flot førstehåndsindtryk, hvor du kan udstråle din bestemte stil.

    Gamle facader

    Det ses ofte på gamle facader, at der kan forekomme sætningsrevner. Med en facaderenovering kan du få det ordnet inden skaderne bliver værre. Således kan du forlænge facadens holdbarhed. Dermed er du sikret en facade der er modstandsdygtig over for vind og vejr, som vil holde mange år i fremtiden. Du undgår at din facade på et tidspunkt skal rives ned og bygges op igen, i det at skaderne bliver renoveret inden de bliver for store. På den måde sparer du mange penge på den lange bane. En facaderenovering vil også fremme din boligs salgsværdi. En renovering af facaden vil ikke bare forstærke holdbarheden, men vil også give huset udseende et væsentligt løft. Det er specielt noget som har en står betydning, hvis din bolig har en facade som kan ses tydeligt ud fra vejen af. Dette giver således et flot førstehåndsindtryk, hvilket er med til at gøre din bolig mere indbydende. Dette er et vigtigt parameter, hvis din bolig en dag skal sælges, da salgsprocessen vil være nemmere.

    Kontakt os

    Hvis husets eller boligforeningens facade er nedslidt og du har svært ved at se hvordan den blive flot igen, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 70 22 19 95 eller skriv en e-mail på info@casadana-ateco.dk

    Vores professionelle veluddannede fagfolk kommer gerne ud til dig og besigtiger din facades tilstand samt rådgiver omkring mulighederne for facaderenovering.

    Materialer og kvalitet

    Når det kommer til facaderenovering, er valget af de rigtige materialer meget vigtigt.
    Der er flere forskellige typer af materialer, du kan vælge imellem, men kvalitet bør aldrig forsømmes.
     
    Her hos Casadana Ateco er vi stolte af, at vi aldrig går på kompromis med kvalitet. Vores samarbejde med anerkendte leverandører betyder, at de materialer, vi gør brug af, er af den højeste kvalitet, og det afspejler sig også i vores arbejde med facaderenovering. Brugen af høj kvalitetsmaterialer betyder, at vi kan tilbyde flotte facader og god holdbarhed, der kan øge levetiden af din ejendom og beskytte den i mange år fremover.

    Vi tror på, at valget af materialer er fundamentalt for vellykkede projekter.
    Vores ekspertise og erfaring sikrer, at din facaderenovering ikke kun ser flot ud, men også kan
    modstå vilde vejrforhold og forblive flot og funktionel i mange år.

    Energiforbedring

    Facaderenoveringer gør ikke kun bygninger flottere, de kan også have en betydelig
    positiv effekt på bygningers energieffektivitet. Ved at fokusere på forbedring af isoleringen og
    tætheden af en facade kan boligejere drastisk reducere varmetab og dermed spare markant på deres energiomkostninger. Hos Casadana Ateco er vi dedikerede til at gøre ejendomme mere bæredygtige og energieffektive gennem facaderenovering. Energieffektive bygninger betyder besparelse for dig og er en fordel for miljøet.
     
    Vores dygtige medarbejdere kan rådgive dig om de nyeste og mest energieffektive løsninger,
    som er tilgængelige på markedet. Ved at implementere disse løsninger under din facaderenovering kan vi sammen skabe en ejendom, der lever op til alle de moderne standarder for energieffektivitet. Udover de miljømæssige fordele og lavere månedlige energiomkostninger, skaber en bæredygtig facaderenovering også boliger, der forbliver behagelige året rundt.

    Selve soklen er ikke det mest iøjefaldende på din boligs facade. Dog er det en af de vigtige ting at holde ved lige på en facade. Soklen befinder sig mellem jorden og selve facaden. Dermed er soklen hårdt udsat for fugt og vand. Hvis der begynder at komme revner og sprækker i soklen er det derfor vigtigt at få udført en pudsning af soklen. Således vil du undgå fremtidige problemer med råd i soklen og eventuelle fugtskader i boligen. 

    Vi har den rigtige teknik og udstyr og vores store erfaring på området, gør til at vi hurtigt og effektivt kan renovere din sokkel med en omgang pudsning. Med vores løsninger er du sikret en sokkel, som er holdbar mange år i fremadrettet. 

    Fugerne er med til at holde på murstenene. Hvis du har et ældre hus kan der være begyndende skader på din fuger. Når vi besigtiger en opgavens omfang, tager vi et nøje kig på hvilken stand fugerne er i. Det kan være at fugerne slår revner eller at fugerne har været angrebet af murbier.
    Det er bl.a. noget af det som kan ligge til grund for, at der skal udføres en udskiftning af fugerne. Med udskiftning af fuger, Vil du have en facade som er bedre modstandsdygtig over for regn og fugt. Så står vi klar til at hjælpe dig med en løsning som kan holde i rigtig mange år.

    Har du en ældre bolig med unik udsmykning i form af f.eks. sålbænke og gesimser? Så renovere og udskifter vi også dette. Disse udsmykninger ses ofte på ældre bygninger. Disse udsmykninger har også et praktisk formål. F.eks. beskytter gesimser muren regn og fugt. Skal du have skiftet dine gamle udsmykninger ud med nogle nye, så klarer vi også det. Og vi gør det med yderst præcision så din bolig forbliver flot i det originale design. 

    Her påfører vi et tyndt lag af mørtel på murstenene. Det er for dig som gerne vil ændre det visuelle og æstetiske udtryk ved din bolig. Der er mange der vælger at få udført en filtsning og pudsning og det kan vi godt forstå. Vores store ekspertise inden filtsning, gør os agile i forhold til hvad du ønsker at få udført. Vi udfører nemlig også farvefiltsning. Hos os er der dermed mange gode muligheder for at skabe det perfekte udtryk til din bolig. 
     

    Er din bolig gammel og er din facade aldrig blevet renoveret før, så kan der også opstå alger og mos. Det er vigtigt at få behandlet inden vinteren, da der er mere fugtigt og mindre sol til at tørre fugten, hvilket i værste fald kan medføre fugtskader. Med en rensning af facade undgår du fugtskader og forlænger din facades levetid med mange år. Derudover vil du også få en facade, som ser meget mere indbydende ud. Vi stor klar til at gøre din facade flot og holdbar igen. Vi har gennem årene opsamlet en erfaring, som gør til at vi kan udfører rensninger af mange forskellige belægninger på facader.

    Mange forveksler en vandskuring med filtsning. En vandskuring fungere også som en metode, hvorpå du kan ændre udseendet og det æstetiske design på din bolig. Men metoden er anderledes med en vandskurring, hvor filts bliver monteres på facaden via en våd mursten. Dermed er det med til at give en anden overflade. Her kan du således få en facade med en grov overflade, som kan skabe en flot struktur på facaden. Vandskurring kan også monteres i forskellige farver. Dermed har du rig mulighed for at skabe flotte visuelle rammer for din bolig. Lyder det som noget for dig, så kontakt er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. 

    Vi lægger vægt på nøjagtig tidsplanlægning og effektiv projektstyring som en afgørende faktor
    i enhver facaderenovering. Hos Casadana Ateco er vi fuldt ud klar over, hvor vigtigt det er at overholde tidsplaner, især når det kommer til arbejde på din ejendoms facade.
     
    Vores erfarne hold af facaderenoveringseksperter har ekspertise inden for projektstyring gennem mange års erfaring. Ved at have en nøje planlagt tidsplan kan vi minimere forstyrrelsen af din dagligdag så meget som muligt. Vi forstår, hvor vigtigt det er for dig at have din ejendom i fuld funktion så hurtigt som muligt, og vi arbejder hårdt for at sikre, at din hverdag ikke forstyrres mere end nødvendigt under renoveringsprocessen.
    Derudover hjælper vores strukturerede tilgang til projektstyring os med at identificere
    og håndtere eventuelle udfordringer eller forsinkelser tidligt i processen, så de ikke eskalerer til
    større problemer. Dette sikrer, at din facaderenovering forløber så glat som muligt.
     
    Samlet set kan du have fuld tillid til, at vi vil levere en facaderenovering, der ikke kun opfylder de
    højeste standarder for kvalitet og æstetik, men også bliver afsluttet i overensstemmelse med den aftalte tidsplan.
    Vi tilbyder gratis besigtigelser, hvor du kan møde vores erfarne eksperter og diskutere dine
    facaderenoveringsbehov i detaljer. Disse møder er en værdifuld mulighed for at få tips, rådgivning,
    priseksempler og et skræddersyet tilbud helt uforpligtende.
     
    Planlægning af en besigtigelse er nemt. Du kan kontakte os på telefon 70 22 19 95 eller skrive en
    e-mail på info@casadana-ateco.dk. Så finder vi et tidspunkt der passer dig. Vores eksperter
    vil tage sig tid til at lytte til dine ønsker og behov og besvare alle dine spørgsmål om
    facaderenovering, uanset om du er privat, erhverv eller fra det offentlige.
     
    Under mødet vil vi også hjælpe dig med at finde dine behov og mål for projektet og tale om muligheden
    for at udarbejde en skræddersyet plan, der opfylder dine forventninger. Vi forstår, at hver
    facaderenovering er unik, og vi er dedikerede til at levere resultater, der passer perfekt til dine krav.
     
    At kommunikere klart om dine forventninger og ønsker er afgørende for projektets succes.
    Vores eksperter vil arbejde tæt sammen med dig for at sikre, at dine ideer og visioner omsættes
    til virkelighed.
    Farvevalg spiller en afgørende rolle i hele facaderenoveringsprocessen. Når du står over for denne beslutning, er det vigtigt at tage hensyn til flere aspekter af din ejendom og dens omgivelser.
    Først og fremmest er det værd at overveje din ejendoms eksisterende stil. Hvis din ejendom har en klassisk arkitektur med tidløse træk, kan du overveje farver, der supplerer og forstærker denne elegance. Traditionelle farver som hvid, beige eller afdæmpede jordfarver kan være passende valg for at bevare den tidløse charme.
     
    Hvis du derimod ønsker at give din ejendom et moderne præg, åbner farvepaletten op for mere
    dristige valg. Du kan eksperimentere med livlige farver eller minimalistiske, neutrale toner
    afhængigt af den ønskede stil. Moderne farver som grå, antracit, eller bløde pasteller kan give din ejendom et ungdommeligt og moderne udseende.
    Husk også at tage hensyn til omgivelserne. Er din ejendom omgivet af andre bygninger?
    Hvilke farver dominerer i nabolaget? Farver, der passer harmonisk ind i omgivelserne,
    kan bidrage til at skabe en mere visuelt sammenhængende og tiltalende facade.
     
    Uanset hvilket farvevalg du foretrækker, kan det være en fordel at konsultere med os.
    Vores team har omfattende erfaring med at vejlede vores kunder i farvevalg, der passer perfekt til deres ejendom.
    Facaderenovering er en vigtig investering, men hvornår er det bedst at foretage facaderenovering? Svaret afhænger af forskellige faktorer, såsom vejret, bygningens tilstand og dine egne præferencer.
    For det første er det vigtigt at overveje årstiden. Det er generelt bedst at undgå at udføre
    facaderenovering i ekstremt kolde eller varme vejrforhold. Ideelt set bør du vælge en tid på året,
    hvor temperaturerne er moderate, og vejret er tørt.
     
    En anden faktor, der spiller ind, er bygningens tilstand. Hvis din facade er i dårlig stand og viser
    tegn på skader såsom revner, afskalning eller fugtindtrængning, bør du overveje at foretage en
    renovering hurtigst muligt. Disse problemer kan forværres over tid og føre til mere alvorlige
    strukturelle skader. Derfor er det bedst at foretage en facaderenovering, så snart du bemærker tegn på problemer.
     
    Dine egne præferencer spiller også en rolle i valget af tidspunkt for facaderenovering. Hvis du har planer om at sælge eller leje din ejendom, kan en nyligt renoveret facade være en stor
    salgsfremmende faktor. Det kan også give dig mulighed for at øge prisen på ejendommen
    eller opnå højere lejeindtægter.
    Lyder det interessant?

    Kontakt os i dag

    Vores malerfirma er medlem af Byg Garanti. Så skal du bruge et malerfirma i København, Ishøj, Albertslund eller Taastrup, så skal du ikke tøve med at kontakte os.

    Ring på telefon 70 22 19 95 eller skriv en e-mail på info@casadana-ateco.dk. Så kan du få et helt uforpligtende tilbud og en pris du ikke kan modstå.

    maler casa dana logo