• Maling og renovering af vinduer

Trævinduer skal lakeres og males med jævne mellemrum.

Ellers risikerer man, at vinduerne bliver utætte, hvilket kan føre til angreb af råd eller svamp. Derfor er det vigtigt at vedligeholde med en grundig renovering eller maling af vinduer. Hos Malerfirmaet Ateco, hjælper vi gerne med at vedligeholde vinduerne.

Vi har base i Albertslund, men kører også i Taastrup samt København.

Når det kommer til maling af vinduer, benytter vi os primært af Jotun maling, som er miljømærket og allergivenlig maling til indendørs brug af alt fra vægge til lofter samt andet træ –og svanemærket træbeskyttelse til udendørs træværk.

Renovering af vinduer

Vinduer har enorm betydning for husets og boligforeningens udtryk. I mange tilfælde er det en billigere løsning med renovering af vinduer frem for en komplet udskiftning. Mange er tilbøjelige til, at skifte vinduerne, inden det er nødvendigt. Derudover vil man ret arkitekttonisk næsten altid foretrække at beholde husets eller ejendommens oprindelige vinduer. Lad os komme ud og besigtige din opgave, så får du et skræddersyet og helt uforpligtende tilbud.

Ring til os på telefon 70 22 19 95 eller skriv en e-mail på info@ateco.dk. Vi tilbyder både renovering af vinduer, reparation af vinduer samt maling af ældre vinduer.

Vi maler genre dine vinduer

Du er i trygge hænder, når du vælger os som maler. De sidste 20 år, har vi malet over 5.000 vinduer i både nye og gamle ejendomme.

Så har du gamle vinduer, som trænger til en kærlig hånd, så står vi klar til at hjælpe dig med både renovering og maling af vinduer i Taastrup, Albertslund og København samt omegn.

Kontakt os på telefon 70 22 19 95 eller skriv en e-mail på info@ateco.dk og få et helt unikt tilbud, som du ikke kan modstå.

Lyder det interessant?

Kontakt os i dag

Vores malerfirma medlem af Byg Garanti. Så skal du bruge et malerfirma i København, Albertslund eller Taastrup, så skal du ikke tøve med at kontakte os. Ring på telefon 70 22 19 95 eller skriv en e-mail på info@ateco.dk. Så kan du få et helt uforpligtende tilbud og en pris du ikke kan modstå.