Trævinduer skal lakeres og males med jævne mellemrum.

Ellers risikerer man, at vinduerne bliver utætte, hvilket kan føre til angreb af råd eller svamp. Derfor er det vigtigt at vedligeholde med en grundig renovering eller maling af vinduer. Hos Malerfirmaet Casadana Ateco, hjælper vi gerne med at vedligeholde vinduerne.

Vi har base i Ishøj, men kører også i Taastrup, Albertslund samt København og omegn.

Når det kommer til maling, benytter vi os primært af Jotun maling, som er miljømærket og allergivenlig maling til indendørs brug af alt fra vægge til lofter samt andet træ –og svanemærket træbeskyttelse til udendørs træværk.
Vi servicerer private men også erhvervskunder.

Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud på maling af dine vinduer. Vi tilbyder også maling af trappeopgange, facaderkontorer samt boliger og andre maleropgaver du kunne have.

Maling af vinduer

  Renovering og maling af vinduer

  Vinduer har enorm betydning for bygningen og boligforeningens udtryk. I mange tilfælde er det en billigere løsning med renovering af vinduer frem for en komplet udskiftning. Mange er tilbøjelige til, at skifte vinduerne, inden det er nødvendigt. Derudover vil man ret arkitektonisk næsten altid foretrække at beholde husets eller ejendommens oprindelige vinduer. Lad os komme ud og besigtige din opgave, så får du et skræddersyet og helt uforpligtende tilbud.

  Ring til os på telefon 70 22 19 95 eller skriv en e-mail på info@casadana-ateco.dk. Vi tilbyder både renovering af vinduer, reparation af vinduer samt maling af ældre vinduer.

  Vi maler gerne dine vinduer

  Du er i trygge hænder, når du vælger os som maler. De sidste 20 år, har vi malet over 5.000 vinduer i både nye og gamle ejendomme. Det er vigtigt at ens vinduer fungerer optimalt og giver et godt indeklima huset eller på kontorer i erhvervsbygninger.

  Så har du gamle vinduer, som trænger til en kærlig hånd, så står vi klar til at hjælpe dig med både maling og renovering af vinduer i Ishøj, Taastrup, Albertslund og København samt omegn.

  Kontakt os på telefon 70 22 19 95 eller skriv en e-mail på info@casadana-ateco.dk og få et helt unikt tilbud, som du ikke kan modstå.

  Lyder det interessant?

  Kontakt os i dag

  Vores malerfirma er medlem af Byg Garanti. Så skal du bruge et malerfirma i København, Ishøj, Albertslund eller Taastrup, så skal du ikke tøve med at kontakte os.

  Ring på telefon 70 22 19 95 eller skriv en e-mail på info@casadana-ateco.dk. Så kan du få et helt uforpligtende tilbud og en pris du ikke kan modstå.