Maling og renovering af vinduer

Trævinduer skal lakeres og males med jævne mellemrum.

Ellers risikerer man, at vinduerne bliver utætte, hvilket kan føre til angreb af råd eller svamp. Derfor er det vigtigt at vedligeholde med en grundig renovering eller maling af vinduer. Hos Malerfirmaet Casadana Ateco, hjælper vi gerne med at vedligeholde vinduerne.

Vi har base i Ishøj, men kører også i Taastrup, Albertslund samt København og omegn.

Når det kommer til maling, benytter vi os primært af Jotun maling, som er miljømærket og allergivenlig maling til indendørs brug af alt fra vægge til lofter samt andet træ –og svanemærket træbeskyttelse til udendørs træværk.
Vi servicerer private men også erhvervskunder.

Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud på maling af dine vinduer. Vi tilbyder også maling af trappeopgange, facaderkontorer samt boliger og andre maleropgaver du kunne have.

Få et uforligtende tilbud

  Renovering og maling af vinduer

  Vinduer har enorm betydning for bygningen og boligforeningens udtryk. I mange tilfælde er det en billigere løsning med renovering af vinduer frem for en komplet udskiftning. Mange er tilbøjelige til, at skifte vinduerne, inden det er nødvendigt. Derudover vil man ret arkitektonisk næsten altid foretrække at beholde husets eller ejendommens oprindelige vinduer. Lad os komme ud og besigtige din opgave, så får du et skræddersyet og helt uforpligtende tilbud.

  Ring til os på telefon 70 22 19 95 eller skriv en e-mail på info@casadana-ateco.dk. Vi tilbyder både renovering af vinduer, reparation af vinduer samt maling af ældre vinduer.

  Vi maler gerne dine vinduer

  Du er i trygge hænder, når du vælger os som maler. De sidste 20 år, har vi malet over 5.000 vinduer i både nye og gamle ejendomme. Det er vigtigt at ens vinduer fungerer optimalt og giver et godt indeklima huset eller på kontorer i erhvervsbygninger.

  Så har du gamle vinduer, som trænger til en kærlig hånd, så står vi klar til at hjælpe dig med både maling og renovering af vinduer i Ishøj, Taastrup, Albertslund og København samt omegn.

  Kontakt os på telefon 70 22 19 95 eller skriv en e-mail på info@casadana-ateco.dk og få et helt unikt tilbud, som du ikke kan modstå.

  Fordele med en renovering af dine vinduer

  Har du en ældre bolig med et særligt æstetisk udseende er det således svært at anskaffe nye vinduer som passer ind. Oftest bliver de gamle vinduer ikke produceret mere og det er svært at anskaffe nye vinduer, som passer ind til din ældre bolig. Men med en renovering og maling kan vi skabe nyt liv i dine nuværende vinduer, så de kan holde mange år ud i fremtiden. Dermed er du sikret en holdbar løsning, hvor du beholder din boligs unikke stil og æstetik.  
   
  En renovering og maling af dine nuværende vinduer vil også være en nemmere og billigere løsning for dig. Skal du købe helt nye vinduer vil det ofte blive meget dyrt. Og i mange tilfælde vil det være en unødvendighed, da dine nuværende vinduer, med den rette renovering, kan forlænge levetiden på dine vinduer uden at det bliver dyrt.

  Hvornår skal dine vinduer renoveres?

  Det kommer meget an på hvilke vinduer du har og hvilken kvalitet de er i. Gamle vinduer som er produceret i 1960’erne vil ofte have en bedre kvalitet i træet omkring vinduet, også kaldet vinduesrammen eller vindueskarmen. 

  Den gode kvalitet kommer af, at det dengang blev udarbejdet via en snedker. Efter 60’erne/70’erne er der flere og flere vinduer som bliver masseproduceret af de store kæder, hvilket gør til at kvaliteten i træværket på de nyere vinduer kan varierer meget. 

  Hvis dine vinduer har en vinduesramme hvor træet er af god kvalitet, så anbefales det klart at renovere sine gamle vinduer frem for at købe nogle nye.

  Test træværket med en skruetrækker

  Du kan altid tjekke om med en skruetrækker om træet i vinduesrammen er ved at være roden. Hvis du forsigtigt og uden at presse for hårdt, kan få skruetrækkeren mere en et par cm ind i træet, er det fordi at træværket er råddent og skal udskiftes. 

  Hvis skruetrækkeren ikke kan komme ind i træet, er det fordi træet stadig er sundt og rask. 

  Renovering af træværk til vindue

  Har du nogle præferencer for dine nuværende vinduer, men er træværket begyndt at blive råddent? Vi står klar til at hjælpe dig. Vi kan enten skifte træet til vinduerne eller give det en god grunding og behandling, så træværket til vinduerne kan holde mange år ud i fremtiden. 

  Vi mange års erfaring inden for renovering træværk til vinduer og en viden, som sikrer den rigtige tilgang og udførsel, så du er garanteret holdbare og flotte vinduer igen. 

  Maling af vinduer

  Dine vinduers levetid og holdbarhed kan blive væsentligt forbedret forbedret med en omgang grunding og maling. Hvis malingen er begyndt at sprække på dine vinduer, så vil det være vigtigt at få malet vinduerne på ny igen. Med en ny omgang maling, vil overfladen på træet blive forstærket. På den måde vil du undgå at der kommer fugt ind i træet på vinduet. 

  Med vores mange års erfaring inden for maling af vinduer, er vi i stand til at skabe flotte og holdbare løsninger for både private og erhverv. Vi giver nyt liv til dine gamle vinduer så du undgår at skulle bruge mange penge på at anskaffe helt nye vinduer.

  Vi kan både male din vinduer indvendigt og udvendigt. Med vores anvendelse af Jotun maling er du sikret et resultat af høj kvalitet. 

  Lyder det som noget for dig, så tøv endelig ikke med at kontakte os for et uforpligtende tilbud. 

  Lyder det interessant?

  Kontakt os i dag

  Vores malerfirma er medlem af Byg Garanti. Så skal du bruge et malerfirma i København, Ishøj, Albertslund eller Taastrup, så skal du ikke tøve med at kontakte os.

  Ring på telefon 70 22 19 95 eller skriv en e-mail på info@casadana-ateco.dk. Så kan du få et helt uforpligtende tilbud og en pris du ikke kan modstå.

  maler casa dana logo