Vi har igennem 20 år udført en lang række maleropgaver i Albertslund, Taastrup og København, heriblandt facaderenovering for private husejere såvel som boligforeninger, erhverv og det offentlige.

Vores mere end 20 års erfaring har medført, at vi er blevet særdeles gode til, at få større gamle ejendomme til at fremstå som nye. Sidder du i boligforeningens bestyrelse, og søger et tilbud på facaderenovering eller maling af facade, er vi det oplagte valg.

Kontakt os på telefon 70 22 19 95 eller skriv en e-mail på info@casadana-ateco.dk. Så kommer vi ud og besigtiger din opgave og giver et skræddersyet tilbud helt uforpligtende.

Facaderenovering

  Maling af facade til punkt og prikke

  Uanset om din facaderenovering omfatter mindre vedligeholdelse som en pudsning eller en større renovering af facade, som eksempelvis udskiftning af murværk, trapper og vinduer, så er vi klar til at hjælpe dig i hele Københavnsområdet.

  En facaderenovering kan eksempelvis være:

  Hvis husets eller boligforeningens facade er nedslidt og du har svært ved at se hvordan den blive flot igen, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 70 22 19 95 eller skriv en e-mail på info@casadana-ateco.dk.

  Vores professionelle veluddannede fagfolk kommer gerne ud til dig og besigtiger din facades tilstand samt rådgiver omkring mulighederne for facaderenovering.

  Renovering af facade

  Er der kommet større eller mindre revner i mureværket, vil det være nødvendigt at undersøge det nærmere. En løsning på dette problem, kan eksempelvis være at indsætte jern på udvalgte steder. Ved mindre revner kan det ofte være tilstrækkeligt, at der vælges en net-pudsning af murværket.

  Vi hjælper selvfølgelig med en gratis vurdering af hele facaden og finder den bedste løsning og pris for netop din facaderenovering. Så har du brug hjælp til renovering af facade i København, Albertslund og Taastrup samt omegn, kan du kontakte os på telefon 70 22 19 95 eller skriv en e-mail på info@casadana-ateco.dk.

  Lyder det interessant?

  Kontakt os i dag

  Vores malerfirma er medlem af Byg Garanti. Så skal du bruge et malerfirma i København, Ishøj, Albertslund eller Taastrup, så skal du ikke tøve med at kontakte os.

  Ring på telefon 70 22 19 95 eller skriv en e-mail på info@casadana-ateco.dk. Så kan du få et helt uforpligtende tilbud og en pris du ikke kan modstå.