Vi har i mere end 20 år udført en lang række maleropgaver i Albertslund, Taastrup og København, heriblandt facaderenovering for private husejere såvel som boligforeninger, erhverv og det offentlige.

Vores mere end 20 års erfaring har medført, at vi er blevet særdeles gode til, at få større gamle ejendomme til at fremstå som nye. Sidder du i boligforeningens bestyrelse, og søger et tilbud på facaderenovering eller maling af facade, er vi det oplagte valg.

Kontakt os på telefon 70 22 19 95 eller skriv en e-mail på info@casadana-ateco.dk. Så kommer vi ud og besigtiger din opgave og giver et skræddersyet tilbud helt uforpligtende.

Facaderenovering

  Maling af facade til punkt og prikke

  Uanset om din facaderenovering omfatter mindre vedligeholdelse som en pudsning eller en større renovering af facade, som eksempelvis udskiftning af murværk, trapper og vinduer, så er vi klar til at hjælpe dig i hele Københavnsområdet.

  En facaderenovering kan eksempelvis være:

  Renovering af facade

  Er der kommet større eller mindre revner i mureværket, vil det være nødvendigt at undersøge det nærmere. En løsning på dette problem, kan eksempelvis være at indsætte jern på udvalgte steder. Ved mindre revner kan det ofte være tilstrækkeligt, at der vælges en net-pudsning af murværket.

  Vi hjælper selvfølgelig med en gratis vurdering af hele facaden og finder den bedste løsning og pris for netop din facaderenovering. Så har du brug hjælp til renovering af facade i København, Albertslund og Taastrup samt omegn, kan du kontakte os på telefon 70 22 19 95 eller skriv en e-mail på info@casadana-ateco.dk.

  Facaderenovering pris

  Prisen på renovering af en facade vil variere alt efter hvad de skal have udført på din facade. Derfor tager vi ud og besigtiger din opgave helt uforpligtende. På den måde kan vi skabe en professionel sparing med dig, hvor der kan laves en dybdegående vurdering af din facade. 

  Når vi tager ud og besigtiger en opgaver, tager vi højde for din situation, hvor vi sammen finder den bedste løsning til dine behov. Afhængig af hvilket størrelses omfang facaderenoveringen begiver sig ud på og hvad du skal have lavet af af renoveringer på din facade, vil prisen variere i størrelsen. 

  Angående størrelses omfang tager vi udgangspunkt i hvor stor facaden er og hvor meget der skal laves på den. Nogle gange vil en facade være lige til at renovere og i andre tilfælde vil der være opgaver, hvor der kræves en del forarbejde, såsom f.eks. afrensning og slibning. 

  Lad os give dig et uforpligtende tilbud

  Vi er meget agile og står altid klar til at komme ud og give et uforpligtende tilbud på renovering af din facade. Når vi besigtiger din facade kan vi dermed lave et godt og skræddersyet tilbud, hvor prisen på facaderenoveringen ikke overstiger dit budget. Kontakt os og lad os sammen finde den bedste løsning til den bedste pris, hvor kvaliteten ikke bliver overset. 
   

  Hvis husets eller boligforeningens facade er nedslidt og du har svært ved at se hvordan den blive flot igen, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 70 22 19 95 eller skriv en e-mail på info@casadana-ateco.dk.

  Fordele med en facaderenovering

  Der er mange fordele med en facaderenovering og hvis din facade er trænger til en renovering kan du med vores ekspertise, få en flot og modstandsdygtig facade. Du kan være med til at sætte præget på din facade. Gennem en god sparring med dig, kan vi udfører de flotteste løsninger med unikke designs ud fra dine ønsker. Med vores høje erfaring og professionelle måde at udføre arbejdet på, vil vi kunne udføre mange forskellige løsninger som er æstetiske flotte. På den måde for du en facade som giver et flot førstehåndsindtryk, hvor du kan udstråle din bestemte stil.

  Gamle facader

   

  Det ses ofte på gamle facader, at der kan forekomme sætningsrevner. Med en facaderenovering kan du få det ordnet inden skaderne bliver værre. Således kan du forlænge facadens holdbarhed. Dermed er du sikret en facade der er modstandsdygtig over for vind og vejr, som vil holde mange år i fremtiden. Du undgår at din facade på et tidspunkt skal rives ned og bygges op igen, i det at skaderne bliver renoveret inden de bliver for store. På den måde sparer du mange penge på den lange bane. En facaderenovering vil også fremme din boligs salgsværdi. En renovering af facaden vil ikke bare forstærke holdbarheden, men vil også give huset udseende et væsentligt løft. Det er specielt noget som har en står betydning, hvis din bolig har en facade som kan ses tydeligt ud fra vejen af. Dette giver således et flot førstehåndsindtryk, hvilket er med til at gøre din bolig mere indbydende. Dette er et vigtigt parameter, hvis din bolig en dag skal sælges, da salgsprocessen vil være nemmere.

   

  Kontakt os

   Hvis husets eller boligforeningens facade er nedslidt og du har svært ved at se hvordan den blive flot igen, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 70 22 19 95 eller skriv en e-mail på info@casadana-ateco.dk

  Vores professionelle veluddannede fagfolk kommer gerne ud til dig og besigtiger din facades tilstand samt rådgiver omkring mulighederne for facaderenovering.

  Pudsning af sokkel

  Selve soklen er ikke det mest iøjefaldende på din boligs facade. Dog er det en af de vigtige ting at holde ved lige på en facade. Soklen befinder sig mellem jorden og selve facaden. Dermed er soklen hårdt udsat for fugt og vand. Hvis der begynder at komme revner og sprækker i soklen er det derfor vigtigt at få udført en pudsning af soklen. Således vil du undgå fremtidige problemer med råd i soklen og eventuelle fugtskader i boligen. 

  Vi har den rigtige teknik og udstyr og vores store erfaring på området, gør til at vi hurtigt og effektivt kan renovere din sokkel med en omgang pudsning. Med vores løsninger er du sikret en sokkel, som er holdbar mange år i fremadrettet. 

  Udskiftning af fuger

  Fugerne er med til at holde på murstenene. Hvis du har et ældre hus kan der være begyndende skader på din fuger. Når vi besigtiger en opgavens omfang, tager vi et nøje kig på hvilken stand fugerne er i. Det kan være at fugerne slår revner eller at fugerne har været angrebet af murbier.
  Det er bl.a. noget af det som kan ligge til grund for, at der skal udføres en udskiftning af fugerne. Med udskiftning af fuger, Vil du have en facade som er bedre modstandsdygtig over for regn og fugt. Så står vi klar til at hjælpe dig med en løsning som kan holde i rigtig mange år.

  Nye sålbænke, gesimser og murstens stik

  Har du en ældre bolig med unik udsmykning i form af f.eks. sålbænke og gesimser? Så renovere og udskifter vi også dette. Disse udsmykninger ses ofte på ældre bygninger. Disse udsmykninger har også et praktisk formål. F.eks. beskytter gesimser muren regn og fugt. Skal du have skiftet dine gamle udsmykninger ud med nogle nye, så klarer vi også det. Og vi gør det med yderst præcision så din bolig forbliver flot i det originale design. 

  Filtsning og farvefiltsning

  Her påfører vi et tyndt lag af mørtel på murstenene. Det er for dig som gerne vil ændre det visuelle og æstetiske udtryk ved din bolig. Der er mange der vælger at få udført en filtsning og pudsning og det kan vi godt forstå. Vores store ekspertise inden filtsning, gør os agile i forhold til hvad du ønsker at få udført. Vi udfører nemlig også farvefiltsning. Hos os er der dermed mange gode muligheder for at skabe det perfekte udtryk til din bolig. 
   

  Rensning af facade

  Er din bolig gammel og er din facade aldrig blevet renoveret før, så kan der også opstå alger og mos. Det er vigtigt at få behandlet inden vinteren, da der er mere fugtigt og mindre sol til at tørre fugten, hvilket i værste fald kan medføre fugtskader. Med en rensning af facade undgår du fugtskader og forlænger din facades levetid med mange år. Derudover vil du også få en facade, som ser meget mere indbydende ud. Vi stor klar til at gøre din facade flot og holdbar igen. Vi har gennem årene opsamlet en erfaring, som gør til at vi kan udfører rensninger af mange forskellige belægninger på facader.

  Vandskuring

  Mange forveksler en vandskuring med filtsning. En vandskuring fungere også som en metode, hvorpå du kan ændre udseendet og det æstetiske design på din bolig. Men metoden er anderledes med en vandskurring, hvor filts bliver monteres på facaden via en våd mursten. Dermed er det med til at give en anden overflade. Her kan du således få en facade med en grov overflade, som kan skabe en flot struktur på facaden. Vandskurring kan også monteres i forskellige farver. Dermed har du rig mulighed for at skabe flotte visuelle rammer for din bolig. Lyder det som noget for dig, så kontakt er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. 

  Lyder det interessant?

  Kontakt os i dag

  Vores malerfirma er medlem af Byg Garanti. Så skal du bruge et malerfirma i København, Ishøj, Albertslund eller Taastrup, så skal du ikke tøve med at kontakte os.

  Ring på telefon 70 22 19 95 eller skriv en e-mail på info@casadana-ateco.dk. Så kan du få et helt uforpligtende tilbud og en pris du ikke kan modstå.