Skal huset eller lejligheden friskes op med nye farver eller skal der blot renoveres et par rum?

Hos Malerfirmaet Casadana Ateco har vi mere end 20 års erfaring indenfor maling af bolig, maling af hus, maling af lejlighed og maling af trapper. Vi har også hjulpet en lang række forskellige kunder, både for private, store og små virksomheder, boligforeninger samt offentlige institutioner i og omkring Ishøj, Albertslund, København og Taastrup.

malerfirmaet ateco

  Renovering af lejlighed og hus

  Er rummene i lejligheden eller huset nedslidt, kan det fra tid til anden bedre betale sig at renovere lokalerne i stedet for at foretage en maling af hus eller lejlighed.

  Vi tilbyder komplet renovering af hus samt lejlighed og kommer gerne ud for at give et skræddersyet tilbud. Når du vælger os til at stå for renovering af hus eller lejlighed, tilbyder vi både udendørs og indendørs renovering.

  Indendørs starter vi med at forberede vægge i form af eksempelvis spartling og opsætning af filt, tapet eller væg hvorefter vi til sidst maler vægge samt loft, præcis som i ønsker.

  Ved udendørs malerarbejde, tilbyder vi oliebehandling, grunding og efterbehandling samt sørger vi for, at male vinduer, døre, facader, hegn, stakit og træ mv.

  Professionel rådgivning

  Uanset om der skal genopfriskes eksisterende farver på kontoret til erhverv, have nye farver eller opsat nyt tapet, filt eller væv, er det vigtigt, at der bliver taget de rigtige beslutninger under hele forløbet. Derfor tilbyder vi altid vores professionelle meninger og rådgiver til den bedste og billigste løsning for maling til erhverv.

  Vi maler og renoverer din bolig

  Trænger boligen til en kærlighånd, kan vi hjælpe med alle former for ud- og indvendigt malerarbejde. God rådgivning og uforpligtende tilbud gives altid. Farvesætning udføres sammen med dig. Alle former for reparationer samt flisearbejde. Indfarvning med puds på facaderne m.v. Derudover kan vi også hjælpe med alle former for tømrer- og snedkerarbejde. Skillevægge, gips loft, nye døre og karme. Indbrudsskader og alle former for reparationsarbejder. Afhøvling, trægulve, parket, linoleum vinyl, m.v.

  En samlet pris på maling af hus

  Når du vælger os til maling af hus og lejlighed, er du i trygge hænder. De sidste 20 år har vi arbejdet med malerarbejde for erhverv og private Så hvis huset eller lejligheden trænger til en kærlighånd eller bare skal opfriskes, står vi klar til at hjælpe dig med både renovering og maling af hus samt lejlighed i og omkring Ishøj, Taastrup, Albertslund og København.

  Kontakt os på telefon 70 22 19 95 eller skriv en e-mail på info@casadana-ateco.dk og få et skræddersyet tilbud, som du ikke kan modstå.

  Lyder det interessant?

  Kontakt os i dag

  Vores malerfirma er medlem af Byg Garanti. Så skal du bruge et malerfirma i København, Ishøj, Albertslund eller Taastrup, så skal du ikke tøve med at kontakte os.

  Ring på telefon 70 22 19 95 eller skriv en e-mail på info@casadana-ateco.dk. Så kan du få et helt uforpligtende tilbud og en pris du ikke kan modstå.