Skal huset eller lejligheden friskes op med nye farver eller skal der blot renoveres et par rum?

Hos Malerfirmaet Casadana Ateco har vi mere end 20 års erfaring indenfor maling af bolig, maling af hus, maling af lejlighed og maling af trapper. Vi har også hjulpet en lang række forskellige kunder, både for private, store og små virksomheder, boligforeninger samt offentlige institutioner i og omkring Ishøj, Albertslund, København og Taastrup.

malerfirmaet ateco

  Renovering af lejlighed og hus

  Er rummene i lejligheden eller huset nedslidt, kan det fra tid til anden bedre betale sig at renovere lokalerne i stedet for at foretage en maling af hus eller lejlighed.

  Vi tilbyder komplet renovering af hus samt lejlighed og kommer gerne ud for at give et skræddersyet tilbud. Når du vælger os til at stå for renovering af hus eller lejlighed, tilbyder vi både udendørs og indendørs renovering.

  Indendørs starter vi med at forberede vægge i form af eksempelvis spartling og opsætning af filt, tapet eller væg hvorefter vi til sidst maler vægge samt loft, præcis som i ønsker.

  Ved udendørs malerarbejde, tilbyder vi oliebehandling, grunding og efterbehandling samt sørger vi for, at male vinduer, døre, facader, hegn, stakit og træ mv.

  Professionel rådgivning

  Uanset om der skal genopfriskes eksisterende farver på kontoret til erhverv, have nye farver eller opsat nyt tapet, filt eller væv, er det vigtigt, at der bliver taget de rigtige beslutninger under hele forløbet. Derfor tilbyder vi altid vores professionelle meninger og rådgiver til den bedste og billigste løsning for maling til erhverv.

  Vi maler og renoverer din bolig

  Trænger boligen til en kærlighånd, kan vi hjælpe med alle former for ud- og indvendigt malerarbejde. God rådgivning og uforpligtende tilbud gives altid. Farvesætning udføres sammen med dig. Alle former for reparationer samt flisearbejde. Indfarvning med puds på facaderne m.v. Derudover kan vi også hjælpe med alle former for tømrer- og snedkerarbejde. Skillevægge, gips loft, nye døre og karme. Indbrudsskader og alle former for reparationsarbejder. Afhøvling, trægulve, parket, linoleum vinyl, m.v.

  En samlet pris på maling af hus

  Når du vælger os til maling af hus og lejlighed, er du i trygge hænder. De sidste 20 år har vi arbejdet med malerarbejde for erhverv og private Så hvis huset eller lejligheden trænger til en kærlighånd eller bare skal opfriskes, står vi klar til at hjælpe dig med både renovering og maling af hus samt lejlighed i og omkring Ishøj, Taastrup, Albertslund og København.

  Kontakt os på telefon 70 22 19 95 eller skriv en e-mail på info@casadana-ateco.dk og få et skræddersyet tilbud, som du ikke kan modstå.

  Hvornår er det godt at male?

  Det skal males oftere hvis der er et dårligt indeklima i boligen. Et dårligt indeklima kan f.eks. komme hvis man er ryger eller har en brændeovn. Hvis man er ryger, så vil der gennem tiden komme sod og nikotin på væggene. Hvis man har en brændeovn eller elsker at hygge med stearinlys, så vil der også hurtigere komme sod rundt omkring ved kanter og hjørner. Soden skaber dermed nogle mørke blamager på væggen og det vil hurtigt få dine vægge eller lofter, til at se trætte og nedslidte ud. Dermed vil man skulle male oftere end normalt.
  Hvis du skal til at sælge din bolig, så vil det også være en god ide at male. Hvis din bolig er helt nymalet vil det være med til at øge din samlede salgsværdi på huset. 
   

  Maler af kvalitet

  Når vi maler, så ar vi altid kvaliteten i højsædet og udføre malerarbejde baseret på god kvalitet. Det maling vi anvender er god slidstærk maling, så du er sikret et holdbart og langvarigt flot resultat. Dette gør til at der vil gå lang tid før du skal have malet igen. 
   
  Derudover giver vi os god tid til af skærme af og laver en grundig afdækning. Dermed er du sikret at der ikke kommer malerpletter på de forkerte steder. Skulle det dog alligevel ske, så frugt ej. Vi tager først fra en maler opgave, når du er tilfreds med malerarbejdet og der ikke er nogle pletter. Dermed får du en pletfri kvalitet. 
   

  Hvilke rum skal du have malet?

  Vi står klar til at male din bolig uanset hvilket rum som skal males. Vores 20 års erfaring inden for branchen, gør til at vi er blevet specialister i af male på et bredt udvælg af overflader i din bolig. 
   

  Valget af farver

  Valget af farver i de forskellige rum er 100% din beslutning, men vi vil altid agere som din sparingspartner gennem hvilke farver der vil passe godt ind i dine forskellige rum. F.eks. er det vigtigt at din stue har den rigtige farve, da det er dette rum som man ofte opholder sig og bruger mest tid i.

  Faktorer der spiller ind

  Valget af den rigtige farve kommer også meget an på din stil ift. hvad du har af inventar i stuen og hvilke sammenspil de farver vil have med din farve du vælger til dine vægge. En anden faktor som spiller ind i valget af farver, vil også være selve det naturlige lys i rummet. Er der f.eks. store eller små vinduer, som giver mere eller mindre lys i rummet. 

  Det kommer også an på om rummet er vendt i sydlig eller nordlig retning ift. hvilket naturligt lys der kommer ind i rummet. Disse faktorer kan være med til at afgøre hvilken hvid farve du skal have malet. I farven “hvid”, er der mange forskellige arter og nuancer.

  Få et uforpligtende tilbud

  Skal vi være din ekspert og sikrer der den rigtige maling, farvevalg og til den rigtige kvalitet? Så tøv ikke med at kontakte os på telefon 70 22 19 95 eller skriv en e-mail på info@casadana-ateco.dk og få et unikt tilbud som passer til din opgave.
   
  Vi vil altid stå til rådelighed for dig.
  Lyder det interessant?

  Kontakt os i dag

  Vores malerfirma er medlem af Byg Garanti. Så skal du bruge et malerfirma i København, Ishøj, Albertslund eller Taastrup, så skal du ikke tøve med at kontakte os.

  Ring på telefon 70 22 19 95 eller skriv en e-mail på info@casadana-ateco.dk. Så kan du få et helt uforpligtende tilbud og en pris du ikke kan modstå.