Skal kontoret friskes op med nye farver eller skal der blot renoveres et par lokaler?

Skal kontoret friskes op med nye farver eller skal der blot renoveres et par lokaler?

Hvad enten det er i din institution, skole eller virksomhed, så kan vi hos Malerfirmaet Casadana Ateco hjælpe dig med renovering og maling af kontor og andre erhvervslokaler.

Vi har mere end 20 års erfaring og har hjulpet en lang række forskellige kunder. Vores kunder boligforeninger, store og små virksomheder, samt offentlige institutioner i og omkring Ishøj, Albertslund, København og Taastrup.

Vi tilbyder malerarbejde indenfor alt til kontorer, blandt andet maling af trapper, vinduer, døre og træværk samt meget andet. Vi er selvfølgelig medlem af Byg Garanti, så du får størst mulig tryghed.

  Vi maler kontor og erhvervslokaler fra top til bund

  Når du vælger os til at stå for malningen af dine erhvervslokaler, kan du forvente flot og holdbart resultat både indendørs og udendørs.

  Indendørs forbereder vi vægge i form af eksempelvis spartling og opsætning af filt, væg eller tapet. Derefter vil vi sidst male vægge og loft samt træværk, herunder evt. maling af døre og vinduer.

  Er der snakken om udendørs malerarbejde, sørger vi for at male vinduer, døre, facader, hegn, stakit og andet træværk mv. Derudover tilbyder vi oliebehandling, grunding og efterbehandling af udendørs træværk for at forlænge levetiden.

  Få en pris på maling af kontor

  Du er i trygge hænder, når du vælger os til at stå for maling af kontor.

  Vi sørger for grundigt forarbejde som eksempelvis fuldspartling af vægge og lofter, opsætning af tapet eller filt samt maling af den færdige overflade.

  Alt dette sikrer dig et flot slutresultat som du kan være tilfreds med mange år frem.

  De sidste 20 år har vi arbejdet med malerarbejde for erhverv.

  Så hvis kontoret trænger til en kærlig hånd eller bare skal opfriskes, står vi klar til at hjælpe dig med både renovering og maling af kontor. Vi kommer til Ishøj, Taastrup, Albertslund og København samt omegn.

  Kontakt os på telefon 70 22 19 95 eller skriv en e-mail på info@casadana-ateco.dk og få et helt unikt tilbud, som du ikke kan modstå.

  Professionel rådgivning

  Uanset om der skal genopfriskes eksisterende farver på kontoret, have nye farver eller opsat nyt tapet, filt eller væv, er det vigtigt, at der bliver taget de rigtige beslutninger under hele forløbet. Derfor tilbyder vi altid vores professionelle meninger og rådgiver til den bedste og billigste løsning for maling af kontor.
  Maling af kontor
  Lyder det interessant?

  Kontakt os i dag

  Vores malerfirma er medlem af Byg Garanti. Så skal du bruge et malerfirma i København, Ishøj, Albertslund eller Taastrup, så skal du ikke tøve med at kontakte os.

  Ring på telefon 70 22 19 95 eller skriv en e-mail på info@casadana-ateco.dk. Så kan du få et helt uforpligtende tilbud og en pris du ikke kan modstå.