Maling af kontor i alle størrelser

Skal kontoret friskes op med nye farver eller skal der blot renoveres et par lokaler?

Skal kontoret friskes op med nye farver eller skal der blot renoveres et par lokaler?

Hvad enten det er i din institution, skole eller virksomhed, så kan vi hos Malerfirmaet Casadana Ateco hjælpe dig med renovering og maling af kontor og andre erhvervslokaler.

Vi har mere end 20 års erfaring og har hjulpet en lang række forskellige kunder. Vores kunder boligforeninger, store og små virksomheder, samt offentlige institutioner i og omkring Ishøj, Albertslund, København og Taastrup.

Vi tilbyder malerarbejde indenfor alt til kontorer, blandt andet maling af trapper, vinduer, døre og træværk samt meget andet. Vi er selvfølgelig medlem af Byg Garanti, så du får størst mulig tryghed.

Få et uforligtende tilbud

  Vi maler kontor og erhvervslokaler fra top til bund

  Når du vælger os til at stå for malningen af dine erhvervslokaler, kan du forvente flot og holdbart resultat både indendørs og udendørs.

  Indendørs forbereder vi vægge i form af eksempelvis spartling og opsætning af filt, væg eller tapet. Derefter vil vi sidst male vægge og loft samt træværk, herunder evt. maling af døre og vinduer.

  Er der snakken om udendørs malerarbejde, sørger vi for at male vinduer, døre, facader, hegn, stakit og andet træværk mv. Derudover tilbyder vi oliebehandling, grunding og efterbehandling af udendørs træværk for at forlænge levetiden.

  Professionel rådgivning

  Uanset om der skal genopfriskes eksisterende farver på kontoret, have nye farver eller opsat nyt tapet, filt eller væv, er det vigtigt, at der bliver taget de rigtige beslutninger under hele forløbet. Derfor tilbyder vi altid vores professionelle meninger og rådgiver til den bedste og billigste løsning for maling af kontor.

  Få en pris på maling af kontor

  Du er i trygge hænder, når du vælger os til at stå for maling af kontor.

  Vi sørger for grundigt forarbejde som eksempelvis fuldspartling af vægge og lofter, opsætning af tapet eller filt samt maling af den færdige overflade.

  Alt dette sikrer dig et flot slutresultat som du kan være tilfreds med mange år frem.

  De sidste 20 år har vi arbejdet med malerarbejde for erhverv.

  Så hvis kontoret trænger til en kærlig hånd eller bare skal opfriskes, står vi klar til at hjælpe dig med både renovering og maling af kontor. Vi kommer til Ishøj, Taastrup, Albertslund og København samt omegn.

  Kontakt os på telefon 70 22 19 95 eller skriv en e-mail på info@casadana-ateco.dk og få et helt unikt tilbud, som du ikke kan modstå.

  Imponer dine kunder med et flot kontor

  Hvis du er en virksomhed hvor dine kunder kommer ind i jeres kontor og erhvervslokaler, så er det vigtigt at det ser præsentabelt ud for kunden. Hvis dit kontor eller erhvervslokaler ikke ser præsentabelt ud, så kan det hurtigt give et forkert og misvisende førstehåndsindtryk på dine kunder. Med en omgang ny maling kan du friske dine erhvervslokaler op og dermed imponerer dine både nuværende og kommende kunder. 

  Tænk på dine medarbejdere

  Det er vigtigt at dine ansatte har flotte lokaler at være i, da de tilbringer en stor del af deres tid i din virksomheds lokaler. Dine ansatte trives bedre i flotte lokaler, som er indbydende og behageligt at opholde sig i. Dette skaber bedre liv og mere effektivitet blandt dine ansatte. 

  Vi tager også udgangspunkt i både den naturlige og kunstige belysning som er i dine kontor lokaler. Dermed er dig og dine medarbejdere sikret de mest optimale farver, som passer til lyset i lokalerne. Dette sikre at dine medarbejdere får de mest optimale omgivelser at være i.

  Holdbar maling

  Når dine kontorer trænger til at blive malet, så anbefaler vi at du vælger at bruge en slidstærk maling. Det er vigtigt at anvende slidstærk maling i erhvervslokaler, da det skal kunne holde til meget. Derudover skal malingen også holde i lang tid, da det er en stor proces, hvis i skal have alle virksomhedens kontorartikler ud eller hvis de skal afdækkes. 

  FAQ

  Det kan også være at dine kontor lokaler trænger til et nyt æstetisk look. F.eks. hvis dine kontor lokaler skal males i andre farver eller med motiver, logo eller mønstre. Vi klarer hvilken som helt opgave og står klar til at vejlede dig til de rigtige farver. Valget af farver er meget vigtigt, da farver kan på skabe forskellige følelser i os mennesker. 
  Har du været ude og købe nyt inventar og kontor artikler til dine erhvervslokaler, så er det også en god ide at få malet om. Dermed skaber det et harmonisk udtryk, når indretningsstilen passer med den valgte farve i kontor lokalerne.  

  Hvis du skal flytte ind i nye kontor lokaler, så vil det oftest være en god ide at få dem ny malet, inden du begynder at møblere dit lokaler. Dermed undgår du senere hen at skulle have malet dine kontorer, hvor der er inventar som skal afdækkes osv. Dette gør den samlede maler proces hurtigere og dermed kan du spare penge i sidste ende. 

  Vi levere den komplette løsning og sparer dig for en masse tid. Vi afdækker grundigt af, så du ikke skal bekymre dig om at få maling på dine kontor artikler. Vores mange års erfaring og vores professionelle tilgang sikre dig et flot slutresultat. Når du booker os til at male dine kontor lokaler, så sørger vi for at kvaliteten af vores maler arbejde, altid vil være i højsædet og af god kvalitet. 
  Skal vi tage dine kontor lokaler til nye højder, med et flot slutresultat som holder i mange år? Så tøv endelig ikke med at kontakte os på telefon 70 22 19 95 eller skriv en e-mail på info@casadana-ateco.dk og få et uforpligtende tilbud.
  Lyder det interessant?

  Kontakt os i dag

  Vores malerfirma er medlem af Byg Garanti. Så skal du bruge et malerfirma i København, Ishøj, Albertslund eller Taastrup, så skal du ikke tøve med at kontakte os.

  Ring på telefon 70 22 19 95 eller skriv en e-mail på info@casadana-ateco.dk. Så kan du få et helt uforpligtende tilbud og en pris du ikke kan modstå.

  maler casa dana logo