Maler Gentofte

Casadena Ateco - Få en dygtig maler Gentofte

Casadana Ateco er Gentoftes lokale og foretrukne maler. Vores virksomhed og medarbejdere har over 20 års malererfaring. De mange års arbejdserfaring som maler Gentofte har vi brugt på at finpudse og forfine det håndværk det er at være en god maler.

Vi har derfor gennem årtiers arbejde hvervet de nødvendige kompetencer og evner til at kunne tilbyde dig den bedste malerløsning på markedet. Vores maler Gentofte kan både spartle, pudse vægge og male så du får det resultat du drømmer om.

Samtidigt med at vi altid arbejder mod at være blandt de bedste i landet. er vores grundlæggende filosofi også at man først og fremmest skal støtte sit lokalsamfund, så der fortsat kan være et handelsliv og være en fornøjelse at bo i Gentofte uden at man skal helt ind til indre København.

Vi har derfor fokus på at prioritere vores lokale kunder som kommer fra Gentofte og omegn. Vores vision er at være din foretrukne maler i Gentofte.

malerfirmaet ateco

Få et uforligtende tilbud

  Hvorfor bør du vælge os som din maler Gentofte?

  Vores firma er bygget på principper ud fra at man skal støtte op om sit lokalsamfund og gøre ens egen by til et lidt bedre sted at bo. 

  At vi forsøger at være lokale og støtte vores lokalsamfund kommer ikke kun til udtryk når man ser hvor vi kører ud, men også på vores priser. 

  Da vi er lokale og selv er fra nærområdet vil alle vores maler Gentofte kunne give en mere fordelagtigt pris frem for hvad andre malervirksomheder kan tilbyde.

  Så hvis du ønsker en lokal, dygtig maler til en fornuftig pris så skal du være velkommen til at kontakte os. Vi kan kontaktes gennem vores kontaktformular her på siden. Derudover kan vi også kontaktes via. vores mail info@casadana-ateco.dk eller på vores tlf. nr. 70 22 19 95.

  Hvordan kan din maler Gentofte hjælpe dig?

  Grundet vores store erhvervserfaring har vi fået de nødvendige kompetencer til at kunne tilbyde dig en bred palette af opgaver vi kan håndtere for dig. Vi tilbyder derfor til vores kunder:

  Maling af trappeopgange
  Maling af kontor
  Maling af bolig
  Facaderenovering
  Lakering og maling af vinduer

  Vi holder os naturligvis opdateret på de nyeste metoder og arbejdsteknikker så vi kan sikre dig at du altid får en god, moderne og effektiv maling. 

  Alle medarbejdere er uddannet og kommer løbende på efteruddannelse- og kompetencer kurser – Så du er sikret kvalitet hos Ateco.

  Kontakt

  Så hvis du ønsker en dygtig, lokal maler som kan give dig et malertilbud til en skarp pris – Ja så ser vi som lokal maler Gentofte frem til at høre fra dig!

  For at kontakte os kan du både udfylde vores kontaktformular eller sende os en mail på info@casadana-ateco.dk.

  Det er også en mulighed at ringe til os på tlf. nr. 70 22 19 95 for at få noget gratis vejledning og rådgivning.. og måske endda et uforpligtende tilbud?

  Kontakt os i dag og få en maler i Gentofte der opfylder dine ønsker.

  Fordele ved omfugning i Gentofte

  En professionel omfugning af dine facader i Gentofte kan give mange fordele.
  Er dine fuger skadet, kan det medføre dårligt indeklima, fugt, og skimmelsvamp, som kan resultere i dyre renovationer, og som i værste fald kan medføre helbredsmæssige problemer. Få opdateret dine facader med fugearbejde, og oplev de mange fordele, ved omfugning af dit murværk.

  Gennem fugearbejde kan du beskytte dine facader mod skader, før at det er for sent. Vores erfarne fugemænd tætter mulige huller i facaden og isolerer bygningen med fugearbejde. Det medfører forlænget levetid af din ejendom, og dermed mindre omkostninger i forbindelse med renovation af bygningen tidligere end forventet.

  Ved forbedret isolering medfører det, at mindre varme slipper ud, og giver dermed forbedret energieffektivitet, hvilket fremadrettet kan gøre varmeregningen mindre.

  Fugning er ikke kun en vigtig del af vedligeholdelsen i en bygning, men kan faktisk også give en væsentlig forbedring af ejendommens udseende, samt forbedre bygningens værdi.

  Ønsker du den flotteste facade i Gentofte, kan du med fordel kontakte os allerede i dag, og hør mere om, hvordan vi kan forbedre din ejendom.

  Pris på omfugning i Gentofte

  Få lavet omfugning i Gentofte af en erfaren og professionel fugemand hos Casadana Ateco. Vi går op i altid at levere et godt håndværk, som du vil have glæde af i mange år.

  Prisen på omfugning i Gentofte beregnes ud fra forskellige faktorer, herunder størrelse og omfanget af arbejdet.
  Vi udarbejder altid et skræddersyet tilbud ud fra netop dine behov og ønsker til omfugning i Gentofte. På den måde er du altid sikret en præcis pris, som du kan regne med.

  Skal du have lavet omfugning i Gentofte, kan du med fordel kontakte os allerede i dag. Lad os tage en snak om dine ønsker, så giver vi et gratis og uforpligtende tilbud, til en konkurrencedygtig pris.

  Lyder det interessant?

  Kontakt os i dag

  Vores malerfirma er medlem af Byg Garanti. Skal du bruge et malerfirma i København, Ishøj, Albertslund eller Taastrup eller omegn, så skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Ring til os på telefon 70 22 19 95 eller skriv en e-mail på info@casadana-ateco.dk. Så leverer vi et fuldstændigt uforpligtende tilbud og en pris du ikke kan modstå.

  maler casa dana logo