Maler Nørrebro

Brug for en maler på Nørrebro? Få en lokal samarbejdspartner med høj kvalitet.

Hos Malerfirmaet Casadana Ateco har vi mere end 20 års erfaring indenfor maling af bolig, maling af hus, maling af lejlighed og maling af trapper. Igennem alle vores år i branchen har vi hjulpet mange forskellige virksomheder på Nørrebro og omegn. 

Vi har hjulpet vores kunder med alle mulige forskellige former for maleropgaver, fra store renovationsopgaver til mindre opfriskninger. Det betyder at lige meget hvilken type opgave, lige meget hvor stor eller lille, du står med så er vi klar til at hjælpe dig. Og vi ved hvordan vi finder frem til den bedste løsning. 

malerfirmaet ateco

Få et uforligtende tilbud

  Din foretrukne maler på Nørrebro

  Hos Casadana Ateco er vi specialister i malerarbejde. Vi klarer alle former for malerarbejde.
  Vi mener at en god oplevelse er vigtigt. Derfor sørger vi ikke kun for at du får den bedste løsning, men også den bedste service.  Vi går op i at du skal vælge os på grund af vores gode service. Lige så meget som du vælger os på grund af vores ydelser og høje niveau. 

  Vi sørger for at du altid har nem adgang til en maler på Nørrebro eller andre steder i København. Derfor tilbyder vi malerarbejde i hele hovedstadsområdet, så du kan altid nemt og hurtigt få hjælp til dit næste projekt. 

  Professionel rådgivning

  Vi ved at det bedste resultat altid kommer, når begge parter snakker sammen. Derfor starter vi altid ud med en samtale. So kender vi dine ønsker og behov, vi spæder til med vores erfaring, så vi finder den bedste løsning til lige netop dig. Vi sørger for at få afdækket alt i forhold til dit projekt og opgaver. Vi kan gøre arbejdsprocessen så nem for dig som ovehovedet muligt. 

  Lige meget hvilken type opgave du skal have klaret, om du skal have opsat nyt tapet, filt eller væv, er det vigtigt at der bliver fundet den rigtige løsning. Derfor giver vi altid vores professionelle mening Undervejs i forløbet sikrer vi os at du stadig er tilfreds. Så vi ved at når opgaven er færdig, at du er 110% tilfreds med opgaven. 

  Få en lokal maler i Nørrebro

  Når du vælger os som din maler på Nørrebro, så kan vi garantere, at du får en løsning der er den rette for dig, men også bæredygtig og som holder mange år ud i fremtiden. 

  De sidste 20 år har vi hjulpet mange forskellige virksomheder og boligforeninger med alle typer af maleropgaver. Så hvis kontoret eller facaden trænger til en opfriskning, eller foreningen skal renoveres, så står vi klar til at hjælpe dig med både renovering og maling på hele Nørrebro og omegn. 

  Kontakt os på telefon 70 22 19 95, skriv en e-mail på info@casadana-ateco.dk og få et skræddersyet tilbud.

  Lokal malere med højt kompetenceniveau

  Hos Casadana Ateco ved vi at hastværk er lastværk, derfor sætter vi også altid fornuftig tid af, så vores malere kan lave et resultat du bliver glad for både i dag og lang tid ud i fremtiden.

  Alle vores malere er fagudlærte og vi sørger for at alle bliver efteruddannet. Alle vores medarbejdere er fuld opdateret på nyeste teknikker og materialer. Dermed kan vi også altid give dig den bedste løsning. 

  Vi hjælper dig med enhver maleropgave, vi kan hjælpe dig med maling af kontor, maling af vinduer eller maling af trappeopgange og meget mere. Vi sørger altid for at dine behov og drømme bliver mødt.

  Fordele ved omfugning ved din lokale maler på Nørrebro

  Der er mange fordele ved at få lavet omfugning af din bygning på Nørrebro. Opdatering af den gamle fugemasse mellem bygningsmaterialerne ved påføring af ny fugemasse kan være en vigtig investering for ejendommen.

  Har bygningen skader, såsom løse mursten og utætheder i facaden, anbefales facadeomfugning. Ved fugning af bygningen får du en tæt facade, som dermed er beskyttet mod potentielle fremtidige skader, såsom vandindtræning og skimmelvækst, som kan være sundhedsfarligt. Det kan forlænge bygningens levetid, og reducere fremtidige omkostningsfulde reparationer.

  Ikke nok med forlænget levetid af din ejendom, vil fugning af facaden medføre øget energieffektivitet, som giver bedre isolering, reducering af varmetab, og dermed føre til besparelser på varmeregningen.

  Fugning af facade på din ejendom på Nørrebro vil også give et flottere udseende, og på samme tid øge bygningen værdi.

  Med vores ekspertise og erfaring med omfugning kan vi sikre, en holdbar og flot facade, som du vil have glæde af i mange år.

  Pris på omfugning Nørrebro

  Bor du eller har du en bygning på Nørrebro, og har du brug for omfugning, kan du med fordel vælge os til opgaven. Uanset om du skal have fugning af facade til erhverv eller privat, står vi klar med en tilpasset løsning ud fra dine specifikke behov og budget.

  Prisen varierer af flere faktorer, såsom bygnings størrelse og omfanget af arbejdet. Du kan med fordel kontakte os og få en gratis og uforpligtende vurdering af omfanget og prisen på omfugning af din facade på Nørrebro. Ud fra en individuel vurdering af din opgave, vil du modtage en nøjagtig pris for omfugning af din facade på Nørrebro. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser der er til at forstå. Kontakt os i dag for en pris vurdering på omfugning af din bygning på Nørrebro.

  Lyder det interessant?

  Kontakt os i dag

  Vores malerfirma er medlem af Byg Garanti. Skal du bruge et malerfirma i København, Ishøj, Albertslund eller Taastrup eller omegn, så skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Ring til os på telefon 70 22 19 95 eller skriv en e-mail på info@casadana-ateco.dk. Så leverer vi et fuldstændigt uforpligtende tilbud og en pris du ikke kan modstå.

  maler casa dana logo