Om Malerfirmaet Ateco

Vi sikre altid, at vores kunder får den bedste service vi kan levere. Alt inden for malerarbejde, kan vi hjælpe med. Vi har nemlig en masse erfaring og dermed være sikker på vi har, en masse gode ideer, til hvordan din opgave skal fuldføres. Vi sørger for at vores medarbejdere har de nødvendige kompetencer, for at fuldfører den maleropgave du skal have lavet. 

Når du vælger vores malerfirma, er du sikker på at få en virksomhed med et godt ry og erfaring inden for branchen. Du kan altid læse mere omkring os, ved at se på vores anmeldelser.

Som malerfirma i København, Ishøj, Albertslund, Taastrup og omegn, så varetager vi en masse maleropgaver som maling af trappe, maling af lejlighed, maling af hus osv.

Vi har gennem 20 år udført en lang række maleropgaver. Vi udfører også opgaver som facaderenovering for private husejere såvel som boligforeninger, erhverv og det offentlige.

Malerfirmaet Ateco ApS og Casadana A/S har slået sig sammen pr. 1. januar 2021 under navnet Casadana Ateco A/S. Malerfirmaet Ateco har igennem 20 år udført en lang række maleropgaver i Ishøj, Albertslund, Taastrup og København, heriblandt facaderenovering for private husejere såvel som boligforeninger, erhverv og det offentlige.

Casadana er et entreprenørfirma med mere end 40 års erfaring i at udføre større og mindre opgaver i hovedentreprise. De sidste 3 år har der været et tæt samarbejde mellem selskaberne på en lang række renoveringer, som har betydet at begge parter så store muligheder i at slå sig sammen og lave et nyt fælles selskab med speciale i facaderenoveringer og malerarbejde for private, men også for erhvervskunder.

Vi er medlem af Byg Garanti

malerfirmaet ateco

Få et uforligtende tilbud

  En maler med fokus på solidt håndværk

  Lyder det interessant?

  Kontakt os i dag

  Vores malerfirma er medlem af Byg Garanti. Så skal du bruge et malerfirma i København, Ishøj, Albertslund eller Taastrup, så skal du ikke tøve med at kontakte os.

  Ring på telefon 70 22 19 95 eller skriv en e-mail på info@casadana-ateco.dk. Så kan du få et helt uforpligtende tilbud og en pris du ikke kan modstå.

  maler casa dana logo