Maler Taastrup

Hvorfor vælge os som din maler Taastrup?

Casadena Ateco - En professionel maler Taastrup

Vi har her hos Casadana Ateco malerfirma over 20 års erfaring med maleropgaver. Vi har derfor meget rutine med diverse forskellige opgaver og ved præcis hvordan det skal håndteres. 

Vi lægger stor vægt på at man skal støtte op om lokalsamfundet hvilket også er grunden til at vi prioriterer at køre ud til vores lokalområde. Vi vil gerne være din foretrukne maler Taastrup.

Eftersom vi er lokale vil vi også kunne tilbyde dig en pris på din opgave, som konkurrenter måske ikke vil kunne slå, da de har en større transport der skal finansieres. Vores forretning har altid været bygget op omkring at det ikke må lide kunden til last at vælge os, og derfor giver vi altid en skarp pris på en god service.

malerfirmaet ateco

Få et uforligtende tilbud

  Hvad tilbyder din maler Taastrup?

  Med mere end 20 års har vi tilegnet os de nødvendige kompetencer så vi i dag kan tilbyde en bred palette af ydelser til vores kunder.

  Vi tilbyder derfor:
  Maling af trappeopgange
  Maling af kontor
  Maling af bolig
  Facaderenovering
  Lakering og maling af vinduer

  Vi er professionelle og udover at alle vores medarbejdere er uddannet har de selvfølgelig også modtaget efteruddannelse. Dette er noget vi gør så de altid er opdateret på nye teknikker, materialer og andre trends der kan komme dig til gode.

  Vælg den sikre løsning

  At få malet er ikke dyrt, medmindre det er lavet forkert og det skal gøres om. Det kan være en yderst dyr løsning og vi vil derfor gerne være det sikre alternativ.

  Så du kun behøver kontakte 1 maler. Vi er selvfølgelig ikke perfekte, det er vi godt klar over. Dette er også grunden til at vi er medlem af Dansk Byg Garanti så alle ydelser vi leverer er forsikret. 

  Samtidigt garanterer vi også, at skulle det ske vi laver en fejl, så er vi de første der kommer ud og retter den. Dette er dog ikke noget vi har brug for særlig tit, da det at overleve mere end 20 år i en branche, bare kræver man har nogen dygtige medarbejdere der leverer et godt resultat. 

  Der har vi valgt at lægge vores fokus.

  Få en lokal maler i Albertslund

  Hvis du synes vi lyder som nogen for dig, skal du være velkommen til at kontakte os! 

  Du kan både udfylde vores kontaktformular eller sende os en mail på info@casadana-ateco.dk.

  Det er også en mulighed at ringe til os på tlf. nr. 70 22 19 95 for at få noget gratis vejledning og rådgivning.. og måske endda et uforpligtende tilbud?

  Kontakt os i dag og få en maler Taastrup der opfylder dine ønsker.

  Hvad er fordelene ved en omfugning i Taastrup?

  En omfugning på Taastrup kan have mange fordele for både private og erhvervskunder. Først og fremmest kan en omfugning forbedre bygningens æstetiske udseende, da den kan fjerne misfarvninger og forhindrer yderligere skader på facaden. En omfugning kan også forhindre fugtskader og sikre, at facaden holder længere, hvilket i sidste ende kan spare dig for penge på reparationer og vedligeholdelse.

  Hos Casadana Ateco har vi mange års erfaring med fugninger og tilbyder professionelle og pålidelige tjenester til vores kunder i Taastrup og omegn. Vi bruger kun de bedste materialer og teknikker til at sikre, at din facade ser smuk og holdbar ud i mange år fremover. Vores team af eksperter vil også gerne rådgive dig om, hvordan du kan vedligeholde din facade og forlænge dens levetid. Kontakt os i dag for at få mere information om vores tjenester og for at få et tilbud på en omfugning i Taastrup.

  Pris på omfugning i Taastrup

  Når det kommer til pris på omfugning i Taastrup, er der flere faktorer, der spiller ind. Vi tager altid udgangspunkt i den enkelte opgave og foretager en grundig vurdering af facadens tilstand, størrelse og kompleksitet. På den måde kan vi skræddersy en løsning til den specifikke opgave og give en nøjagtig pris på omfugning. Vi tilbyder altid konkurrencedygtige priser og sørger for at vores kunder altid får en fair og gennemsigtig pris. Kontakt os i dag, så giver vi gerne et uforpligtende tilbud på omfugning i Taastrup.

  Lyder det interessant?

  Kontakt os i dag

  Vores malerfirma er medlem af Byg Garanti. Skal du bruge et malerfirma i København, Ishøj, Albertslund eller Taastrup eller omegn, så skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Ring til os på telefon 70 22 19 95 eller skriv en e-mail på info@casadana-ateco.dk. Så leverer vi et fuldstændigt uforpligtende tilbud og en pris du ikke kan modstå.

  maler casa dana logo