Maler Frederiksberg

Brug for en maler på Frederiksberg? Få en lokal samarbejdspartner med høj kvalitet.

Hos Malerfirmaet Casadana Ateco har vi mere end 20 års erfaring indenfor maling af bolig, maling af hus, maling af lejlighed og maling af trapper. Vi har igennem årene hjulpet en lang række forskellige kunder, både store og små virksomheder, boligforeninger samt offentlige institutioner på Frederiksberg og omegn.
Dermed er vi klar til at hjælpe dig, lige meget hvilken type maleropgave du skulle have. 

malerfirmaet ateco

Få et uforligtende tilbud

  Din foretrukne maler på Frederiksberg

  Hos Casadana Ateco er vi specialister i malerarbejde. Vi ønsker at være din foretrukne maler på Frederiksberg. Vi ønsker at du skal vælge os på grund af vores ydelser, men også på grund af vores gode service.

  Det er vigtigt for os at du kan få nem adgang til en maler på Frederiksberg eller andre steder i København. Vi tilbyder nemlig malerarbejde i hele hovedstadsområdet, så du kan altid nemt og hurtigt få hjælp til dine maleropgaver.

  Professionel rådgivning

  Lige meget om der skal genopfriskes de eksisterende farver på kontoret. Du skal have nye farver eller opsat nyt tapet, filt eller væv, er det vigtigt, at der bliver taget de rigtige beslutninger under hele forløbet. Derfor giver vi altid vores professionelle mening, og rådgiver dig til den bedste løsning for maling til erhverv.

  Vi tager altid udgangspunkt i dine ønsker og behov og vi spæder til med vores erfaring i form af rådgivning. Vi tager en dialog med dig, så vi får behovsafdækket alt i forhold til dit projekt og opgaver, alt dette gør vi for at sikre, at du får det bedste resultat.

  Få en lokal maler på Frederiksberg

  Når du vælger os som din maler på Frederiksberg, så kan vi garantere, at du er i trygge hænder. De sidste 20 år har vi arbejdet med mange forskellige typer malerarbejde for erhverv. Så hvis kontoret eller foreningen trænger til en kærlighånd eller bare skal opfriskes. Så står vi klar til at hjælpe dig med både renovering og maling på Frederiksberg og omegn. 

  Kontakt os på telefon 70 22 19 95 eller skriv en e-mail på info@casadana-ateco.dk og få et skræddersyet tilbud, som du ikke kan modstå.

  Lokal malere med højt kompetenceniveau

  Hos Casadana Ateco sætter vi altid fornuftig tid af, så det gør at vores malere kan give dig det perfekte resultat. Alle vores malere er fagudlærte og bliver løbende efteruddannet: Så alle vores medarbejdere er opdateret angående nyeste arbejdsteknikker og materialer. 

  Vi går til enhver maleropgave med samme høje entusiasme og professionalisme, uanset om der er maling af kontor, maling af vinduer eller maling af trappeopgange. Vi sørger altid for at dine behov og drømme bliver opfyldt.

  Fordelene ved en omfugning i Frederiksberg

  At få en omfugning af murværket til din bolig på Frederiksberg kan have mange fordele. En omfugning vil ikke blot give et nyt og friskt look til din ejendom, men det kan blandt andet også beskytte imod vandindtrængning, samt reducere risikoen for skimmelvækst. Nye fuger vil kunne modstå vand og sikre der ikke sker skader på længere sigt, hvilket kan øge din ejendoms værdi og spare dig penge ved at reducere vedligeholdelsesomkostninger.

  I et støvfyldt område kan omfugning også reducere urenheder på murværket. Dette kan forbedre indendørs luftkvalitet og livskvalitet. Endelig kan en omfugning også hjælpe med at forbedre hjemmets energieffektivitet ved at mindske varmetab, samt holde din bolig dejlig varm om vinteren, og kølig når sommeren rammer.

  Priser på omfugning Frederiksberg

  Hos Casadana Ateco er vi eksperter i omfugning af bygninger på Sjælland, herunder også på Frederiksberg. Vi har en omfattende erfaring og ekspertise inden for området, hvilket muliggør en pålidelig og effektiv udførelse af omfugningsarbejdet. Vores fokus på detaljerne sikrer et flot og holdbart resultat hver gang.

  Prisen på omfugning på Frederiksberg afhænger af bygningens størrelse, samt detaljer for projektet. Vi har tilpasset løsninger, der passer til specifikke behov og budgetter. På den måde sikre vi at levere den bedste service. Som en del af vores service tilbyder vi en gratis vurdering af din bygning og laver en detaljeret oversigt over arbejdet, samt en prisoversigt ved omfugning på Frederiksberg.

  Kontakt os i dag for mere information og en prisoversigt. Vi er altid klar til at hjælpe dig med at opnå et flot og holdbart resultat, når det kommer til omfugning af din bygning på Frederiksberg.

  Lyder det interessant?

  Kontakt os i dag

  Vores malerfirma er medlem af Byg Garanti. Skal du bruge et malerfirma i København, Ishøj, Albertslund eller Taastrup eller omegn, så skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Ring til os på telefon 70 22 19 95 eller skriv en e-mail på info@casadana-ateco.dk. Så leverer vi et fuldstændigt uforpligtende tilbud og en pris du ikke kan modstå.

  maler casa dana logo