Maler Albertslund

Brug for en maler i Albertslund? Få en lokal maler med høj kvalitet.

Malerfirmaet Casadana Ateco er vi din lokale maler i Albertslund.  Vi  har været i malerbranchen i over 20 år. Vi har over 20 års erfaring med alt fra maling af hus, maling af lejlighed og maling af trapper. Vi har igennem vores mange år i branchen hjulpet med en lang række af maleropgaver, både for store og små virksomheder, boligforeninger samt offentlige institutioner i Albertslund og omegn. Vi kan garantere at vi kan hjælpe dig, lige meget hvilket malerprojekt du står med. 

malerfirmaet ateco

Få et uforligtende tilbud

  Din foretrukne maler i Albertslund

  Hos Casadana Ateco er vi specialister i alle former malerarbejde. Vi er din lokale maler i Albertslund. Vi går op i god service, da vi mener at god service er lige så vigtigt som et godt stykke arbejde.  Samtidig går vi op i at du kan få en lokal maler, der samtidig kan give dig et godt og holdbart resultat der passer til alle dine ønsker og behov. 

  Det er vigtigt for os at du kan få nem adgang til en malermester i Albertslund. Står du og mangler en maler i København, så hjælper Casadana Ateco hjælpe dig med malerarbejde i hele hovedstadsområdet.

  Professionel rådgivning

  Med over 20 år i branchen har vi også klaret mange forskellige typer  af maleropgaver og malerprojekter. Vi har udført alle former for maleropgaver og vi kan garantere, at vi har udført en opgave magen til din. Derfor ved vi hvordan den løses bedst. 

  Det er vigtigt for os, at du får den løsning der passer bedst til dig og dine behov og, at du hele tiden er opdateret i hele processen og altid ved hvad vi laver og hvorfor. Dermed opstår der ikke miskommunikation og dårlige overraskelser. 

  Vi arbejder altid tæt sammen med dig, så du får det bedste resultat. Vi giver dig altid professionelle rådgivning på hvad vi mener er den bedste løsning for dig, men også til hvordan du kan få din løsning billigere uden at gå på kompromis med kvaliteten. Sammen med dig finder vi den løsning der passer bedst til dig og dine behov. 

  Det er lige meget om du skal have, have nye farver eller opsat nyt tapet, filt eller væv på kontoret eller har et større projekt, så finder vi sammen med dig frem til den bedste løsning. 

  Få en lokal maler i Albertslund

  Lad Casadana Ateco være din maler Albertslund, så kan vi garantere at du er i de bedste hænder. Vi harmed vores 20 år i branchen klaret mange forskellige typer malerarbejde for erhverv. 

  Hvis ejer- eller sportsforeningen trænger til, at blive renoveret eller bare skal opfriskes, så kan vi hjælpe dig med både renovering og maling i Albertslund og omegn. 

  Kontakt os på telefon 70 22 19 95 eller skriv en e-mail på info@casadana-ateco.dk og få et skræddersyet tilbud.

  Lokal malere med højt niveau

  Hos Casadana Ateco sætter vi altid nok tid af til den gælden opgave, så vi kan sikre at  du får det perfekte resultat. 

  Med mange års erfaring har vi også en stor kundskab til malerfaget og til dets facetter. Dermed har vi også opbygget en stor effektivitet, så selvom vi tager den tid en opgave tager, så arbejder vores malere stadig effektivt. Dette kommer dig til gode da vi dermed kan tilbyde dig fair og konkurrencedygtige priser,. Vi sparer ikke på kvalitet eller service. 

  Vi sætter en høj standard for vores medarbejde og deres kompetencer. Derfor er alle vores malere også fagudlærte og de bliver løbende efteruddannet. Dermed er vi alle er opdateret på nyeste arbejdsteknikker og materialer. 

  Alt dette er med til at kunne give dig det bedste og mest holdbare resultat, som du kan nyde mange år ud i fremtiden. 

  Vi klarer alle maleropgave med samme høje professionalisme og effektivitet, uanset om det er maling af kontor, maling af vinduer eller maling af trappeopgange. Vi sørger altid for at dine behov og drømme bliver mødt.

  Fordelene ved en omfugning i Albertslund

  Omfugning af bygninger i Albertslund kan have mange fordele.
  Hvis din fugemasse er gammel, slidt eller beskadiget kan det føre til fugtproblemer og skader på bygningen. Her vil fugning af facade være en god investering.

  Ved ny fugning af din ejendom får du en holdbar facade, der er modstandsdygtig overfor vand, og dermed potentielle skader. Gennem en tæt facade på din bygning vil det give bedre isolering, hvilket medfører mindre varmetab, og dermed på længere sigt besparelser på varmeregningen. Ved fugning forlænger du også bygningens levetid.

  Ikke nok med det, får du også en forbedret og flottere facade, samt øger værdien på din ejendom.
  Gør dine naboer misundelige med den flotteste facade på vejen i Albertslund. Tøv ikke med at kontakte os i dag.

  Pris på omfugning Albertslund

  Uanset om du ønsker omfugning på en erhvervs- eller privat ejendom, står vi klar til at hjælpe opgaven. Vi er eksperter i omfugning af bygninger i Albertslund og resten af Sjælland, og har stor erfaring inden for området.

  Prisen på omfugning i Albertslund kan afhænge af flere faktorer. Prisen afhænger bl.a. af typen af materialer, om der skal opstilles stillads, samt størrelse og omfanget af opgaven.

  Lad os tage en uforpligtende samtale om hvad vi kan gøre for netop dig. Vi giver mere end gerne et gratis og uforpligtende konkurrencedygtig tilbud, vurderet og tilpasset ud fra dit budget, behov og ønsker.

  Få et flot resultat, du vil have glæde af i mange år fremover. Kontakt os i dag og hør mere om hvordan vi kan hjælpe med omfugning i Albertslund.

  Lyder det interessant?

  Kontakt os i dag

  Vores malerfirma er medlem af Byg Garanti. Skal du bruge et malerfirma i København, Ishøj, Albertslund eller Taastrup eller omegn, så skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Ring til os på telefon 70 22 19 95 eller skriv en e-mail på info@casadana-ateco.dk. Så leverer vi et fuldstændigt uforpligtende tilbud og en pris du ikke kan modstå.

  maler casa dana logo