Brug for en maler i Køge? Få en lokal maler med høj kvalitet.

Malerfirmaet Casadana Ateco er vi din lokale maler i Køge og vi  har mere end 20 års erfaring indenfor maling af bolig, maling af hus, maling af lejlighed og maling af trapper. Vi har igennem årene klaret en lang række af maleropgaver, både for store og små virksomheder, boligforeninger samt offentlige institutioner i Køge og omegn. Dermed er vi klar til at hjælpe dig, lige meget hvilket malerprojekt du skal have hjælp til. 

malerfirmaet ateco

  Din foretrukne maler i Køge

  Hos Casadana Ateco er vi specialister i alle former malerarbejde. Vi er din lokale maler i Køge. Vi gør det ekstra så du vælger os på grund af vores ydelser og vores gode service.  Vi går op i at du kan få en lokal maler, der kan give dig et godt og holdbart resultat. 

  Det er vigtigt for os at du kan få nem adgang til en malermester i Køge. Hvis du har behov for en maler i København. Vi kan hjælpe dig med malerarbejde i hele hovedstadsområdet. Du kan dermed altid nemt få fat i en maler og få hjælp til dine maleropgaver. 

  Professionel rådgivning

  Vi har med vores mange år i branchen udført mange forskellige typer af maleropgaver og malerprojekter.  Det er vigtigt for os, at der bliver fundet de rigtige løsninger der passer dig og dine behov bedst og at de rigtige beslutninger bliver taget under hele forløbet. 

  For at sikre at du får det bedste resultat, giver vi altid professionelle rådgivning til både den bedste løsning, men også den billigste løsning for maling til erhverv. Og sammen med dig finder vi den løsning der passer bedst til dig og dine behov. 

  Det er lige meget om du skal have, have nye farver eller opsat nyt tapet, filt eller væv på kontoret eller har et større projekt, så finder vi sammen med dig frem til den bedste løsning. 

  Lokal malere med højt kompetenceniveau

  Hos Casadana Ateco sørger vi for at sætte den tid af en gælden opgave tager, så vi kan sikre at  du får det perfekte resultat. 

  Med mange års erfaring kommer der også en stor knowhow og effektivitet. Så selvom vi tager den tid en opgave tager, så arbejder vores malere stadig effektivt.

  Vi sætter en høj standard for vores medarbejdere og deres kompetencer. Derfor er alle vores malere også fagudlærte og de bliver løbende efteruddannet. Vi alle er dermed opdateret angående nyeste arbejdsteknikker og materialer. 

  Alt dette er med til at kunne give dig det bedste og mest holdbare resultat, som du kan nyde mange år ud i fremtiden. 

  Vi klarer alle maleropgave med samme høje professionalisme og effektivitet, uanset om det er maling af kontor, maling af vinduer eller maling af trappeopgange. Vi sørger altid for at dine behov og drømme bliver mødt.

  Få en lokal maler i Køge

  Lad Casadana Ateco være din maler Køge, så kan vi garantere at du er i gode hænder. Vi har i over 20 år arbejdet med mange forskellige typer malerarbejde for erhverv. 

  Hvis ejer- eller sportsforeningen trænger til, at blive renoveret eller bare skal opfriskes, så kan vi hjælpe dig med både renovering og maling i Køge og omegn. 

  Kontakt os på telefon 70 22 19 95 eller skriv en e-mail på info@casadana-ateco.dk og få et skræddersyet tilbud.

  Lyder det interessant?

  Kontakt os i dag

  Vores malerfirma er medlem af Byg Garanti. Skal du bruge et malerfirma i København, Ishøj, Albertslund eller Taastrup eller omegn, så skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Ring til os på telefon 70 22 19 95 eller skriv en e-mail på info@casadana-ateco.dk. Så leverer vi et fuldstændigt uforpligtende tilbud og en pris du ikke kan modstå.