Mangler du en maler på Amager? Slut dig sammen med kvalitetsorienterede professionelle.

Vi har i Malerfirmaet Casadana Ateco været i branchen i mere end 20 år, og har derfor en massiv erfaring inden for maling af bolig, maling af hus, maling af trapper og maling af lejlighed. Gennem vores tid, har vi udført opgaver for mange forskellige kunder, både i form af store og små firmaer, boligforeninger og offentlige institutioner på Amager og i området omkring. 

Vi står således til rådighed uanset hvilken malermæssig udfordring du står overfor. . 

malerfirmaet ateco

  En maler på Amager, du kan regne med

  Vi er hos Casadana Ateca eksperter inden for malerarbejde. Når du bestiller malere fra os, kan du trygt regne med en ydelse af kvalitet uden sidestykke, samt en sublim service

  Vi prioriterer altid at være nemt tilgængelige, om du skal bruge en maler på Amager eller andetsteds i København. Vi arbejder nemlig i hele hovedstadsområdet, så du altid kan regne med nem og hurtig hjælp til dine malerproblemer

  Professionel vejledning

   

  Om du enten skal have genmalet kontorets allerede eksisterende farver, om du skal have nye farver, opsat filt, væv eller tapet, så er det altid en god idé at tænke over sine beslutninger gennem hele processen. Vi står derfor altid til rådighed med vores professionelle mening og ekspertvejledning. Dermed kan vi sammen finde frem til det bedste resultat for maling til erhverv. 

  Selvfølgelig er fokuspunktet altid dine behov og hvilke forestillinger du har om hvordan dine overflader skal se ud. Vi går gerne i dialog med dig. Her rådgiver vi dig og forventningsafstemmer alt hvad der skal ske og hvordan det endelige resultat skal se ud. Sådan sikrer vi at kunne slutte samarbejdet på en måde hvor alle er tilfredse.

  Højkompetent, lokal maler

  For at sikre at vores malere giver dig det optimale resultat, sætter vi hos Casadana Ateco altid rigelig tid af til hver enkelt kunde. Foruden at være erfarne og faglærte malere, bliver alle vores ansatte efteruddannet løbende. Dermed vil vi altid være opdaterede på markedets nyeste og stærkeste arbejdsmetoder og malermaterialer. 

  Rent principielt tilgår vi alle vores opgaver med en usammenlignelig entusiasme, samt branchens højeste professionalisme. Det er uanset om der er tale om maling af kontor, maling af trappeopgange eller maling af vinduer. Vores mål er at opfylde dine drømme.

  Din foretrukne maler på Amager

  I det øjeblik du indgår i samarbejde med os som din maler på Amager, kan vi forsikre dig om at du bliver taget kærligt hånd om. Igennem vores 20 år i branchen, har vi udført en bred vifte af forskellige malerprojekter for erhverv. 

  Så når dit kontor eller forening trænger til en genopfriskning, kan du kontakte os enten på telefon 70 22 19 95 eller via e-mail på info@casadana-ateco.dk og få tilsendt et tilbud så stærkt, at det er svært at modstå. 

  Lyder det interessant?

  Kontakt os i dag

  Vores malerfirma er medlem af Byg Garanti. Skal du bruge et malerfirma i København, Ishøj, Albertslund eller Taastrup eller omegn, så skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Ring til os på telefon 70 22 19 95 eller skriv en e-mail på info@casadana-ateco.dk. Så leverer vi et fuldstændigt uforpligtende tilbud og en pris du ikke kan modstå.