Maler erhverv

Skal dine erhvervslokaler renoveres eller males, så de ser mere moderne og indbydende ud? Eller har du flyttet din virksomhed til andre erhvervslokaler, hvor der trænger til et andet look og blive malet?

Her hos Casadana Ateco står vi klar til at hjælpe dig og din virksomhed. Vi kan klare en bred vifte af opgaver til maler erhverv. Vi er stærke inden for male trappeopgange til erhverv, større og mindre facaderenoveringer, maling af kontorer i virksomheder, samt maling af vinduer.

Vi har over 20 års erfaring og vi kan udføre vores opgaver uanset om det er til virksomheder, skoler eller andre institutioner

malerfirmaet ateco

Få et uforligtende tilbud

  Maling af trappeopgange til erhverv

  En trappeopgang kan være meget vigtig, hvis det er indgangen til dine erhvervslokaler. Dette er noget dine kunder først vil ligge mærke til. Det er vigtigt for virksomheder, at deres kunder for et godt førstehåndsindtryk når de kommer din virksomheds erhvervslokaler.
  Vores store erfaring gør os i stand til at udføre kvalitetsbevidste løsninger, hvor vi kan udføre:

  -Maling af loft, vægge og døre
  -Slibning/maling af gelænder
  -Lægning af nyt linoleumsgulv

  Hos os er det en af vores mærkesager at det bliver gjort korrekt og efter dig og din virksomheds behov. Dermed kommer vi ud og besøger dig og din virksomhed, så vi sammen kan finde den optimale løsning, til din rigtige pris. Lyder det noget for dig, så kan du læse mere omkring trappeopgange her.

  Facaderenovering af erhvervsbygninger

  Facaden er ligesom er ligesom en trappeopgang angående at det er noget af det første dine kunder ser af din virksomhed eller erhvervsbygninger. Derfor er det virkelig vigtigt at din facade ser pænt og indbydende ud, som er med til at give et mere professionelt udtryk af din virksomhed. Med over 20 års erfaring er vi eksperter i af forvandle en gammel kedelig facade til at fremstå flotte, moderne og mere indbydende.

  Når vi arbejder med facade renoveringer af erhvervsbygninger, vil vores arbejdsopgaver typisk være:

  -Pudsning af sokkel
  -Udskiftning af fuger
  -Filtsning og farvefiltsning
  -Rensning af facade
  -Nye sålbænke, gesimser og murstens stik
  -Vandskuring

  Hos os er det en af vores mærkesager at det bliver gjort korrekt og efter dig og din virksomheds behov. Dermed kommer vi ud og besøger din dig og din virksomhed, så vi sammen kan finde den optimale løsning, til din rigtige pris. 

  Hvis du vil se nærmere på vores løsninger, så kan du læse mere om facaderenovering her.

  Maling og renovering af vinduer erhverv

  Hvis vinduerne i dine erhvervslokaler trænger blive tilset eller malet, så er vi tilbyder vi gerne ekspertise for dig. Vinduerne kan være begyndt at rådne, blive utætte eller bare trænger til at for malet karme på vinduerne. 
   
  Gennem vores de sidste 20 år har vi en masse erfaring vi kan trække på og vi har sammenlagt malet over 5.000 vinduer. Vi sikrer dig at dine vinduer kommer til at fungere optimalt, så dine ansatte kan arbejde effektivt i et godt indeklima med masser af lys.
  Skal dine medarbejdere trives godt med et godt indeklima og masser af lys, så kan du læse mere omkring de vi udføre inden for vinduer her.

  Maling af erhvervslokaler

  Skal dine erhvervslokaler renoveres eller males, så de ser mere moderne og indbydende ud? Vi har en stor ekspertise inden for maling og renovering af erhvervslokaler. Når du vælger os vil du få et repræsentativt resultat, så dine erhvervslokaler vil komme til at stå skarpere end nogensinde før. 
   
  Vi udføre malerarbejde og renovering dine erhvervslokaler indendørs og udendørs. De indendørs arbejdsopgaver vi typisk udføre vil være:
   
  -Spartling
  -Opsætning af filt
  -Opsætning af væg
  -Opsætning af tapet
  -Male vægge
  -Male loft
  -Male træværk som f.eks. døre og vinduer
   
  De udendørs arbejdsopgaver vi typisk udføre vil være at male vinduer og træværk som f.eks:
   
  -Hegn
  -Døre
  -Facader
  -Stakit
  -Eller andet træværk efter behov. 
   
  Hos os er det en af vores mærkesager at det bliver gjort korrekt og efter dig og din virksomheds behov. Dermed giver vi dig professionel rådgivning under hele forløbet. Du kan se mere omkring vores rådgivning og maling af kontor her.
  Lyder det interessant?

  Kontakt os i dag

  Vores malerfirma er medlem af Byg Garanti. Så skal du bruge et malerfirma i København, Ishøj, Albertslund eller Taastrup, så skal du ikke tøve med at kontakte os.

  Ring på telefon 70 22 19 95 eller skriv en e-mail på info@casadana-ateco.dk. Så kan du få et helt uforpligtende tilbud og en pris du ikke kan modstå.

  maler casa dana logo