Trappeopgange

Køkken- og trappeopgange er vigtige fællesarealer i en boligforening, da beboere samt gæster hver dag passerer op og ned.

Derfor er det også vigtig, at trappeopgangen er i god stand, hvad enten det gælder gelænder, gulv eller maling af trapperne. Vi er specialister i maling af trappeopgange og har mere end 20 års erfaring med vedligeholdelse af trapper nær Ishøj, Albertslund, Taastrup og København, samt omegn.

Er trappeopgangen derfor ved at være gamle og slidt, er det en god idé at overveje en trapperenovering. Vi kan hjælpe med alt fra maling af trappen til filtopsætning og totalløsninger, så hele opgangen bliver så god som ny. Ingen opgave er for stor eller lille for os. Vi har førhen renoveret opgange for større boligselskaber og erhvervsbygninger. Vi hjælper med glæde med professionel rådgivning om hvordan trapperne i opgangen kommer til at fremstå pænest.

Trænger køkkentrappen eller trappeopgangen til at blive malet eller måske endda fuldkommen renoveret? Så kan vi hos Malerfirmaet Casadana Ateco hjælpe dig. Tøv ikke. Kontakt os på telefon 70 22 19 95 eller skriv en e-mail på info@casadana-ateco.dk. Så kan du få et helt uforpligtende tilbud og en pris på maling af trappe, som du ikke kan modstå.

Få et uforligtende tilbud

  Renovering af trappeopgang

  Som ejer af et hus med egen trappe eller boligforening, er det nødvendigt, at male og vedligeholde trappeopgangen fra tid til anden. Drejer det sig om en mindre renovering af trappen, gennemgår vi blandt andet huller og ujævnheder, som så vil blive spartlet og slebet. Derudover skal både vægge, træværk og lofter sandsynligvis alt sammen males. En trapperenovering som denne tilbyder vi som regel til trapper, der i forvejen er i fin stand, men har brug for en opfriskning.

  Trænger trappeopgangen derimod til en større trapperenovering, for at den afspejler jeres øvrige standarder? Så tvivl ikke. Her er du sikret en seriøs samarbejdspartner, der leverer topkvalitet til fornuftige priser. Du kan derfor altid stole på os, når det kommer til renovering af trappeopgang.

  Når du indgår et samarbejde med os omkring renovering af trappeopgang, kan du være sikker på at vi gennemgår alt fra loft til gulv ned i mindste detalje. 

  En trapperenovering indebærer typisk:

  Vi ved at to opgaver ikke er ens, det gælder både en renovering men også en simpel maling af trappen. Derfor kommer vi ud og besigtiger din opgave inden du får et tilbud, så vi er sikrer på, at løsningen og prisen passer til netop dine behov og ønsker.

  Når vi står for renovering af trappeopgange, lægger vi vægt på at det gøres korrekt fra start af.

  Hertil er det vigtigt for os, at vi gennemgår hvad der skal udføres:

  Vi ved at to opgaver ikke er ens, det gælder både en renovering men også en simpel maling af trappen. Derfor kommer vi ud og besigtiger din opgave inden du får et tilbud, så vi er sikrer på, at løsningen og prisen passer til netop dine behov og ønsker.

  Når vi står for renovering af trappeopgange, lægger vi vægt på at det gøres korrekt fra start af.

  Hertil er det vigtigt for os, at vi gennemgår hvad der skal udføres:

  Inden vi påbegynder maling af trappeopgangen, sørger vi selvfølgelig for grundig spartling, slibning, fugning og hvad der ellers er behov for til, at opnå et flot resultat, som kan holde i mange år.

  Trapperenovering til fordelagtige priser

  Skal du bruge en professionel maler til renovering eller maling af trappeopgang, så kontakt os på telefon 70 22 19 95 eller skriv en e-mail på info@casadana-ateco.dk. Vi giver med glæde et skræddersyet og uforpligtende tilbud, hvad enten du har brug for renovering, maling eller vedligeholdelse af trappeopgang. 

  Medlem af Byg Garanti - Øget sikkerhed for dig

  Vi er medlem af Byg Garanti, så du er ekstra forsikret, nå du bestiller malning af af dine trappeopgang, boligkontor eller lignende. Når vi udfører arbejde for dig, vil du derfor være forsikret mod eventuelle skader og mangler.

  Lyder det interessant?

  Kontakt os i dag

  Vores malerfirma er medlem af Byg Garanti. Så skal du bruge et malerfirma i København, Ishøj, Albertslund eller Taastrup, så skal du ikke tøve med at kontakte os.

  Ring på telefon 70 22 19 95 eller skriv en e-mail på info@casadana-ateco.dk. Så kan du få et helt uforpligtende tilbud og en pris du ikke kan modstå.

  maler casa dana logo