Maling og renovering af vinduer

Vores vidunderlige vinduesmaling

Når det kommer til at få malet dine vinduer, er vores maler eksperter i at levere vidunderlige resultater. Vi er stolte af vores professionelle tilgang og vores evne til at forvandle dine vinduer til ægte mesterværker.

I den forbindelse bruger vores malere kun de bedste materialer og produkter af høj kvalitet. Vi vælger omhyggeligt maling, der er specielt designet til vinduer, og som er holdbar og modstandsdygtig over for vejrforhold samt daglig brug. Dette sikrer, at din vinduesmaling forbliver smuk og beskyttende i lang tid fremover.

Vi forstår vigtigheden af detaljer og præcision, når det kommer til vinduesmaling. Vores malere er dygtige og erfarne og har øje for selv de mindste detaljer. De sikrer, at malingen påføres jævnt og fejlfrit, og at resultatet er en smuk og ensartet finish.

Uanset om du har trævinduer, plastikvinduer eller andre typer vinduer, kan vores malere tilpasse deres teknikker og materialer for at opnå det bedste resultat. Vi lytter til dine ønsker og behov og tilpasser vores arbejde efter dine præferencer.

Så hvis du ønsker at opleve vores vidunderlige vinduesmaling, så kontakt os i dag. Vores malere står klar til at give dine vinduer den opmærksomhed, de fortjener, og levere professionelt arbejde der altid spiller.

Få et uforligtende tilbud

    Renovering og maling af vinduer

    Vinduer har enorm betydning for bygningen og boligforeningens udtryk. I mange tilfælde er det en billigere løsning med renovering af vinduer frem for en komplet udskiftning. Mange er tilbøjelige til, at skifte vinduerne, inden det er nødvendigt. Derudover vil man ret arkitektonisk næsten altid foretrække at beholde husets eller ejendommens oprindelige vinduer. Lad os komme ud og besigtige din opgave, så får du et skræddersyet og helt uforpligtende tilbud.

    Ring til os på telefon 70 22 19 95 eller skriv en e-mail på info@casadana-ateco.dk. Vi tilbyder både renovering af vinduer, reparation af vinduer samt maling af ældre vinduer.

    Vi maler gerne dine vinduer

    Du er i trygge hænder, når du vælger os som maler. De sidste 20 år, har vi malet over 5.000 vinduer i både nye og gamle ejendomme. Det er vigtigt at ens vinduer fungerer optimalt og giver et godt indeklima huset eller på kontorer i erhvervsbygninger.

    Så har du gamle vinduer, som trænger til en kærlig hånd, så står vi klar til at hjælpe dig med både maling og renovering af vinduer i Ishøj, Taastrup, Albertslund og København samt omegn.

    Kontakt os på telefon 70 22 19 95 eller skriv en e-mail på info@casadana-ateco.dk og få et helt unikt tilbud, som du ikke kan modstå.

    Fordele med en renovering af dine vinduer

    Har du en ældre bolig med et særligt æstetisk udseende er det således svært at anskaffe nye vinduer som passer ind. Oftest bliver de gamle vinduer ikke produceret mere og det er svært at anskaffe nye vinduer, som passer ind til din ældre bolig. Men med en renovering og maling kan vi skabe nyt liv i dine nuværende vinduer, så de kan holde mange år ud i fremtiden. Dermed er du sikret en holdbar løsning, hvor du beholder din boligs unikke stil og æstetik.  
     
    En renovering og maling af dine nuværende vinduer vil også være en nemmere og billigere løsning for dig. Skal du købe helt nye vinduer vil det ofte blive meget dyrt. Og i mange tilfælde vil det være en unødvendighed, da dine nuværende vinduer, med den rette renovering, kan forlænge levetiden på dine vinduer uden at det bliver dyrt.

    Hvornår skal dine vinduer renoveres?

    Det kommer meget an på hvilke vinduer du har og hvilken kvalitet de er i. Gamle vinduer som er produceret i 1960’erne vil ofte have en bedre kvalitet i træet omkring vinduet, også kaldet vinduesrammen eller vindueskarmen. 

    Den gode kvalitet kommer af, at det dengang blev udarbejdet via en snedker. Efter 60’erne/70’erne er der flere og flere vinduer som bliver masseproduceret af de store kæder, hvilket gør til at kvaliteten i træværket på de nyere vinduer kan varierer meget. 

    Hvis dine vinduer har en vinduesramme hvor træet er af god kvalitet, så anbefales det klart at renovere sine gamle vinduer frem for at købe nogle nye.

    Maling af trævinduer

    Trævinduer tilføjer en naturlig og tidløs charme til ethvert hjem, men de kræver regelmæssig vedligeholdelse for at bevare deres skønhed og holdbarhed. En effektiv måde at forlænge levetiden på dine trævinduer er ved at få dem malet af professionelle malere.

    Når du vælger at få malet dine trævinduer af et malerfirma, kan du være sikker på et resultat af høj kvalitet. Vores malere har ekspertisen og erfaringen til at forberede træoverflader korrekt, herunder rengøring, afslibning og reparation af eventuelle skader eller revner. Dette sikrer, at malingen binder sig godt til træet og giver en jævn og holdbar finish.

    Vi bruger kun kvalitetsmaling, der er specielt designet til træoverflader. Denne type maling er fleksibel og kan modstå træets naturlige bevægelser, samtidig med at den beskytter mod fugt, sollys og andre påvirkninger. Ved at vælge den rette farve og finish kan du forbedre træets naturlige skønhed og tilpasse vinduerne til din personlige stil og hjemmets arkitektur.

    Udover at forbedre udseendet af dine trævinduer, kan malingen også beskytte dem mod vejr og vind. Den danner en beskyttende barriere, der forhindrer træet i at blive udsat for fugt, råd og insekter. Dette kan forlænge levetiden på dine vinduer og spare dig for omkostningerne ved at skulle udskifte dem tidligt.

    Så hvis du ønsker at bevare skønheden af dine trævinduer, så kontakt os i dag for professionel maling af vinduer. Vores malere vil sikre, at dine trævinduer får den opmærksomhed, de fortjener, og at de forbliver smukke og beskyttede i mange år fremover.

    Test træværket med en skruetrækker

    Du kan altid tjekke om med en skruetrækker om træet i vinduesrammen er ved at være roden. Hvis du forsigtigt og uden at presse for hårdt, kan få skruetrækkeren mere en et par cm ind i træet, er det fordi at træværket er råddent og skal udskiftes. 

    Hvis skruetrækkeren ikke kan komme ind i træet, er det fordi træet stadig er sundt og rask. 

    Renovering af træværk til vindue

    Har du nogle præferencer for dine nuværende vinduer, men er træværket begyndt at blive råddent? Vi står klar til at hjælpe dig. Vi kan enten skifte træet til vinduerne eller give det en god grunding og behandling, så træværket til vinduerne kan holde mange år ud i fremtiden. 

    Vi mange års erfaring inden for renovering træværk til vinduer og en viden, som sikrer den rigtige tilgang og udførsel, så du er garanteret holdbare og flotte vinduer igen. 

    Trævinduer skal lakeres og males med jævne mellemrum.

    Ellers risikerer man, at vinduerne bliver utætte, hvilket kan føre til angreb af råd eller svamp. Derfor er det vigtigt at vedligeholde med en grundig renovering eller maling af vinduer. Hos Malerfirmaet Casadana Ateco, hjælper vi gerne med at vedligeholde vinduerne.

    Vi har base i Ishøj, men kører også i Taastrup, Albertslund samt København og omegn.

    Når det kommer til maling, benytter vi os primært af Jotun maling, som er miljømærket og allergivenlig maling til indendørs brug af alt fra vægge til lofter samt andet træ –og svanemærket træbeskyttelse til udendørs træværk.

    Vi servicerer private men også erhvervskunder.

    Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud på maling af dine vinduer. Vi tilbyder også maling af trappeopgange, facader, kontorer samt boliger og andre maleropgaver du kunne have.

    Maling af vinduer

    Dine vinduers levetid og holdbarhed kan blive væsentligt forbedret forbedret med en omgang grunding og maling. Hvis malingen er begyndt at sprække på dine vinduer, så vil det være vigtigt at få malet vinduerne på ny igen. Med en ny omgang maling, vil overfladen på træet blive forstærket. På den måde vil du undgå at der kommer fugt ind i træet på vinduet. 

    Med vores mange års erfaring inden for maling af vinduer, er vi i stand til at skabe flotte og holdbare løsninger for både private og erhverv. Vi giver nyt liv til dine gamle vinduer så du undgår at skulle bruge mange penge på at anskaffe helt nye vinduer.

    Vi kan både male din vinduer indvendigt og udvendigt. Med vores anvendelse af Jotun maling er du sikret et resultat af høj kvalitet. 

    Lyder det som noget for dig, så tøv endelig ikke med at kontakte os for et uforpligtende tilbud. 

    Indvendig maling af vinduer: Frisk dit hjem op med professionel vinduesmaling

    Ønsker du at give dit hjem et nyt og friskt udseende? Lad os male dine indvendige vinduer af i form af professionelle malere. Indvendig maling af vinduer kan ikke kun forbedre udseendet af dine vinduer, men også give dit hjem et helt nyt look. Vores malere er specialiserede i maling af vinduer og kan sikre, at resultatet bliver fejlfrit samt professionelt.

    Vores malere har den nødvendige ekspertise og erfaring til at udføre malerarbejdet hurtigt og effektivt, samtidig med at de sikrer et smukt og holdbart resultat.
    Vores malere bruger kun kvalitetsmaling, der er specielt designet til vinduer. Dette sikrer, at malingen holder sig flot og holdbar i lang tid, selv når den udsættes for sollys og daglig brug. Vi sørger også for at forberede vinduerne ordentligt inden malingen påføres, herunder rengøring og afdækning af omkringliggende områder for at undgå snavs og malingspletter.

    Så hvis du ønsker at friske dit hjem op og få dine indvendige vinduer til at skinne, så kontakt os i dag for professionel maling af vinduer. Vores malere står klar til at give dine vinduer den opmærksomhed, de fortjener, og sikre et flot og holdbart resultat, der vil glæde dig i mange år fremover.

    Udvendig maling af vinduer

    Ønsker du at forbedre udseendet- og beskytte dine vinduer. Så lad os hjælpe dig og oplev samtidig en malerservice med høj kvalitet. Udvendig maling af vinduer kan ikke kun give dine vinduer et nyt og friskt udseende, men også forlænge deres levetid ved at beskytte dem mod vejr og vind.

    Når du vælger at få malet dinevinduer af et malerfirma, kan du være sikker på et professionelt og holdbart resultat. Vores malere har den nødvendige ekspertise og erfaring til at udføre malingen korrekt og sikre, at den holder sig flot og beskyttende i lang tid.

    Vi bruger kun kvalitetsmaling, der er specielt designet til udvendige overflader. Denne type maling er modstandsdygtig over for sollys, regn, frost og andre vejrforhold, der kan påvirke dine vinduer. Ved at påføre malingen jævnt og omhyggeligt sikrer vores malere, at dine vinduer får den bedst mulige beskyttelse.

    Før vi påfører malingen, sørger vi for at forberede vinduerne ordentligt. Dette inkluderer rengøring af overfladen, fjernelse af gammel maling og reparation af eventuelle skader eller revner. Vi afdækker også omkringliggende områder for at undgå malingspletter og snavs.

    Så hvis du ønsker at fornye og beskytte dine udvendige vinduer, så kontakt os i dag for professionel maling af vinduer. Vores malere vil sikre, at dine vinduer får den opmærksomhed, de fortjener, og at de forbliver smukke og beskyttede i mange år fremover.

    Maling af plastikvinduer

    Plastikvinduer er populære på grund af deres holdbarhed og lave vedligeholdelsesbehov. Men over tid kan de blive udsat for sollys, vejrforhold og almindelig slitage, der kan få dem til at miste deres udseende. En effektiv måde at opfriske og beskytte dine plastikvinduer er ved at få dem malet af professionelle malere.

    Når du vælger at få malet dine plastikvinduer af et malerfirma, kan du være sikker på et professionelt og holdbart resultat. Vores malere bruger en specielt formuleret maling, der binder sig godt til plastikoverfladen og giver en jævn og beskyttende finish.

    Før malingen påføres, forbereder vores malere overfladen omhyggeligt. Dette inkluderer rengøring af vinduerne for at fjerne snavs og støv samt eventuel afslibning eller reparation af mindre skader. Ved at sikre en ren og glat overflade kan malingen binde sig bedre til plastikvinduerne og give et flot og holdbart resultat.

    Maling af plastikvinduer kan ikke kun forbedre deres udseende, men også forlænge deres levetid. Malingen danner en beskyttende barriere, der hjælper med at forhindre plastikvinduerne i at blive udsat for skadelige elementer som sollys, regn og forurening. Dette kan forhindre, at plastikvinduerne bliver misfarvede, plettet eller beskadiget, og dermed spare dig for omkostningerne ved at skulle udskifte dem tidligt.

    Så hvis du ønsker at opfriske og beskytte dine plastikvinduer, så kontakt os i dag for professionel maling af vinduer. Vores malere vil sikre, at dine plastikvinduer får den rette maling og behandling, så de forbliver smukke og beskyttede i lang tid fremover.

    Hvordan vælger man den rette maler til dit projekt?

    Når du som kunde skal vælge den rette maler til dit projekt, er der flere vigtige faktorer at overveje. Her er nogle tips til at hjælpe dig med at træffe den bedste beslutning:

    Erfaring og ekspertise: Vælg en maler med solid erfaring og ekspertise inden for erhvervsmaling. Hos Casadana Ateco har vores malere mere end 20 års erfaring og er fagligt dygtige til enhver maleropgave.

    Referencer og anmeldelser: Undersøg malerens tidligere arbejde ved at kigge på referencer og læse anmeldelser fra andre erhvervskunder. Hos Casadana Ateco har vi tilfredse kunder, og du kan finde referencer her på vores hjemmeside.

    Portefølje og specialisering: Tjek malerens portefølje for at se, om de har erfaring med projekter af lignende karakter som dit. Hos Casadana Ateco har vi specialiseret os i facaderenovering, maling af trappeopgange, vinduer, huse og meget mere.

    Kvalitet og professionel tilgang: Vælg en maler, der prioriterer kvalitet og har en professionel tilgang til deres arbejde. Casadana Ateco er medlem af Dansk Byggeri, hvilket garanterer vores kvalitet og professionalisme. Vi lever op til deres høje standarder og krav til sikkerhed, arbejdsmiljø, uddannelse og etik.

    Uforpligtende tilbud: Sørg for at få et uforpligtende tilbud fra maleren, så du kan sammenligne priser og vilkår. Hos Casadana Ateco tilbyder vi uforpligtende tilbud, hvor vi afsætter tilstrækkelig tid til at levere et perfekt resultat og give dig en pris, du kan regne med uden skjulte gebyrer.

    Vi mener selv, at vi er det rette malerfirma til din opgave, med vores erfaring, gode referencer, specialiseringer og fokus på kvalitet og professionalisme. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud til dit erhvervsprojekt.

    Lyder det interessant?

    Kontakt os i dag

    Vores malerfirma er medlem af Byg Garanti. Så skal du bruge et malerfirma i København, Ishøj, Albertslund eller Taastrup, så skal du ikke tøve med at kontakte os.

    Ring på telefon 70 22 19 95 eller skriv en e-mail på info@casadana-ateco.dk. Så kan du få et helt uforpligtende tilbud og en pris du ikke kan modstå.

    maler casa dana logo