Maler Køge

Brug for en maler i Køge? Få en lokal maler med høj kvalitet.

Malerfirmaet Casadana Ateco er vi din lokale maler i Køge og vi  har mere end 20 års erfaring indenfor maling af bolig, maling af hus, maling af lejlighed og maling af trapper. Vi har igennem årene klaret en lang række af maleropgaver, både for store og små virksomheder, boligforeninger samt offentlige institutioner i Køge og omegn. Dermed er vi klar til at hjælpe dig, lige meget hvilket malerprojekt du skal have hjælp til. 

malerfirmaet ateco

Få et uforligtende tilbud

    Din foretrukne maler i Køge

    Hos Casadana Ateco er vi specialister i alle former malerarbejde. Vi er din lokale maler i Køge. Vi gør det ekstra så du vælger os på grund af vores ydelser og vores gode service.  Vi går op i at du kan få en lokal maler, der kan give dig et godt og holdbart resultat. 

    Det er vigtigt for os at du kan få nem adgang til en malermester i Køge. Hvis du har behov for en maler i København. Vi kan hjælpe dig med malerarbejde i hele hovedstadsområdet. Du kan dermed altid nemt få fat i en maler og få hjælp til dine maleropgaver. 

    Professionel rådgivning

    Vi har med vores mange år i branchen udført mange forskellige typer af maleropgaver og malerprojekter.  Det er vigtigt for os, at der bliver fundet de rigtige løsninger der passer dig og dine behov bedst og at de rigtige beslutninger bliver taget under hele forløbet. 

    For at sikre at du får det bedste resultat, giver vi altid professionelle rådgivning til både den bedste løsning, men også den billigste løsning for maling til erhverv. Og sammen med dig finder vi den løsning der passer bedst til dig og dine behov. 

    Det er lige meget om du skal have, have nye farver eller opsat nyt tapet, filt eller væv på kontoret eller har et større projekt, så finder vi sammen med dig frem til den bedste løsning. 

    Få en lokal maler i Køge

    Lad Casadana Ateco være din maler Køge, så kan vi garantere at du er i gode hænder. Vi har i over 20 år arbejdet med mange forskellige typer malerarbejde for erhverv. 

    Hvis ejer- eller sportsforeningen trænger til, at blive renoveret eller bare skal opfriskes, så kan vi hjælpe dig med både renovering og maling i Køge og omegn. 

    Kontakt os på telefon 70 22 19 95 eller skriv en e-mail på info@casadana-ateco.dk og få et skræddersyet tilbud.

    Lokal malere med højt kompetenceniveau

    Hos Casadana Ateco sørger vi for at sætte den tid af en gælden opgave tager, så vi kan sikre at  du får det perfekte resultat. 

    Med mange års erfaring kommer der også en stor knowhow og effektivitet. Så selvom vi tager den tid en opgave tager, så arbejder vores malere stadig effektivt.

    Vi sætter en høj standard for vores medarbejdere og deres kompetencer. Derfor er alle vores malere også fagudlærte og de bliver løbende efteruddannet. Vi alle er dermed opdateret angående nyeste arbejdsteknikker og materialer. 

    Alt dette er med til at kunne give dig det bedste og mest holdbare resultat, som du kan nyde mange år ud i fremtiden. 

    Vi klarer alle maleropgave med samme høje professionalisme og effektivitet, uanset om det er maling af kontor, maling af vinduer eller maling af trappeopgange. Vi sørger altid for at dine behov og drømme bliver mødt.

    Omfugning af facade i Køge

    Hvis du ejer en ejendom i Køge, kan du drage stor fordel af at lave en omfugning af facaden. En omfugning indebærer at fjerne gamle fuger og erstatte dem med nye, hvilket i sidste ende kan give din facade en helt ny livsenergi. Facaden vil fremstå som værende nyrenoveret og du vil opnå et flottere udseende samtidig med at du øger ejendommens værdi.

    Udover det æstetiske aspekt af en omfugning, kan det også forhindre skader på din facade. Hvis fugerne er gamle og ikke længere er i stand til at holde på murstenene, kan det resultere i løse mursten og utætheder i facaden. Dette kan føre til fugtskader og i sidste ende koste dig en formue i reparationer. Ved at lave en omfugning, sikrer du at din facade er tæt og sikret mod fremtidige skader.

    En anden fordel ved at lave en omfugning af facaden er, at det kan forbedre isoleringen af din ejendom. Når du fjerner de gamle fuger og erstatter dem med nye, vil du opnå en mere effektiv tæthed. Dette vil mindske varmetabet i vintermånederne og reducere behovet for opvarmning af ejendommen. Dermed vil du ikke kun opnå en flottere facade og en øget ejendomsværdi, men også en reduktion i dine varmeomkostninger.

    I Køge er der et stort antal ældre ejendomme med facader, der kan have brug for en omfugning. Dette er en investering, der vil betale sig både på kort og lang sigt, da det vil give din ejendom et mere æstetisk tiltalende udseende og samtidig øge dens værdi. Ved at gennemføre en omfugning vil du også sikre, at din facade er stram og beskyttet mod mulige skader samt forbedre isoleringen af din ejendom. Dette vil føre til betydelige besparelser på varmeomkostningerne. Hvis du ønsker at forbedre din ejendom i Køge, er det derfor en god ide at overveje at få omfuget facaden.

    Pris på omfugning i Køge

    Hvis du bor i Køge og har brug for omfugning af din bolig, så er Casadana Ateco det rette firma for dig. Vi er specialister i omfugning af både små og store bygninger og har mange års erfaring inden for området. Vi tilbyder kvalitetsarbejde til en konkurrencedygtig pris, og vores team af erfarne håndværkere garanterer en professionel og pålidelig service.

    Prisen på omfugning afhænger af flere faktorer, såsom omfanget af arbejdet, typen af mursten og om det kræver stillads eller ej. Hos Casadana Ateco tilbyder vi altid en individuel vurdering af opgaven, så du kan få en nøjagtig pris på omfugning af din bolig i Køge. Vi er transparente omkring vores priser og vil altid give dig en fair og konkurrencedygtig pris på vores arbejde. Kontakt os i dag for at få en prisvurdering på omfugning af din bolig i Køge.

    Lyder det interessant?

    Kontakt os i dag

    Vores malerfirma er medlem af Byg Garanti. Skal du bruge et malerfirma i København, Ishøj, Albertslund eller Taastrup eller omegn, så skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Ring til os på telefon 70 22 19 95 eller skriv en e-mail på info@casadana-ateco.dk. Så leverer vi et fuldstændigt uforpligtende tilbud og en pris du ikke kan modstå.

    maler casa dana logo