I mere end to årtier har vi udført en bred vifte af maleropgaver i områderne Albertslund, Taastrup og København. Vores ekspertise strækker sig til omfugning af ejendomme for både private husejere, boligforeninger, erhvervsvirksomheder og offentlige institutioner.

Med mere end 20 års erfaring har vi specialiseret os i at forvandle større, ældre ejendomme til at fremstå som nye. Hvis du er en del af bestyrelsen i en boligforening og søger et tilbud på en facaderenovering eller malerarbejde til facaden, er vi det ideelle valg.

Du er velkommen til at kontakte os på telefonnummeret +45 70 22 19 95 eller ved at sende en e-mail til info@casadana-ateco.dk. Vi vil derefter besigtige din opgave og udarbejde et tilbud, der er skræddersyet til dine behov, helt uforpligtende.

Facaderenovering

    Slidt facade?

    Er din husfacade begyndt at se slidt og træt ud? En omfugning af din facade kan give dit hjem et helt nyt udseende og samtidig beskytte det mod fremtidige skader. Med vores omfugnings-service får du en professionel og pålidelig løsning, der kan øge husets værdi og forbedre dets udseende.

    Vores erfarne håndværkere bruger kun de bedste materialer og teknikker for at sikre en holdbar og smuk finish.

    Vi vil meget gerne høre fra dig! Du kan kontakte os enten via telefon på +45 70 22 19 95 eller ved at sende os en e-mail på info@casadana-ateco.dk. Vi tilbyder at besigtige din opgave og udarbejde et tilbud, der er fuldstændig skræddersyet til dine behov. Der er ingen forpligtelser involveret, så du kan trygt kontakte os for at få mere information om vores ydelser og priser.

    Omfugning af murværk

    Fugning af murværk er en vigtig proces for at beskytte din bygnings integritet og æstetik. Med vores ekspertise og erfaring, kan vi sikre en holdbar og smuk finish på dit murværk. Vores fagfolk har en unik forståelse for de forskellige materialer og teknikker, der kræves for at skabe en perfekt fuge. Vi bruger kun de bedste materialer og metoder for at sikre, at din bygning er beskyttet mod vejrets luner, og samtidig ser den fantastisk ud. Vores dedikation og professionalisme sikrer en hurtig og effektiv service, og vores konkurrencedygtige priser gør os til det bedste valg for fugning af dit murværk.

    Fugning af murværk er en afgørende del af at vedligeholde en bygning, da det beskytter mod vandindtrængen, skader og forlænger bygningens levetid. Ved at vælge vores professionelle fugningstjenester, kan du være sikker på at få en højkvalitets og pålidelig løsning, som vil modstå vind, regn og andre vejrforhold i årevis. Vores dygtige fagfolk er uddannet og erfarne inden for fugning af murværk og bruger de nyeste teknikker og værktøjer for at sikre et godt resultat. Kontakt os i dag for at få en gratis konsultation og et tilbud, der passer til dit budget.

    Fordele ved at lave en omfugning af sin facade

    Investering i omfugning på din facade kan have mange fordele. For det første vil det beskytte dit hjem eller din bygning mod elementerne og forlænge dens levetid. Hvis der er revner i fugerne, kan vand trænge ind og forårsage skader på murværket, hvilket kan være dyrt at reparere. Hvis problemet ikke tages hånd om, kan det også føre til skimmel- og fugtskader, som kan være skadelige for både din ejendom og din sundhed.

    En anden fordel ved omfugning er, at det kan forbedre dit hjem eller din bygnings æstetik. Over tid kan fugerne falme og blive beskidte, hvilket kan give et negativt indtryk af din bygning. En professionel omfugning vil gøre din facade ser frisk og ny ud igen, og du kan endda vælge en ny farve, der passer til dit hjem eller bygning.

    Endelig kan en omfugning også øge værdien af din ejendom. Hvis du planlægger at sælge dit hjem eller bygning i fremtiden, kan en frisk og ny facade tiltrække flere potentielle købere og give dig mulighed for at sælge det til en højere pris.

    Alt i alt kan investering i omfugning på din facade være en god ide, da det beskytter dit hjem, forbedrer dets æstetik og øger dets værdi. Det er en investering i din ejendom, som kan have langsigtede fordele.

    Lad os give dig et uforpligtende tilbud

    Vi er altid parate til at hjælpe og yder en smidig service, når det kommer til omfugning af facader. Når vi besøger din ejendom, vil vi udarbejde et tilbud, der er tilpasset dine individuelle behov og budget, så prisen på omfugningen ikke overstiger dine forventninger. Vi fokuserer altid på at levere høj kvalitet til den bedste pris, og du kan derfor kontakte os med ro i sindet.

    Hvis du er bekymret for, at din boligforenings eller husets fuger ser nedslidte og triste ud, behøver du ikke at bekymre dig mere. Kontakt os enten på telefonnummeret +45 70 22 19 95 eller via e-mail på info@casadana-ateco.dk. Vi er klar til at hjælpe og finde den bedste løsning for dig.

    Stillads monteret ved facade
    Påføring af puds

    Pris på omfugning

    Der er mange fordele med en facaderenovering og hvis din facade er trænger til en renovering kan du med vores ekspertise, få en flot og modstandsdygtig facade. Du kan være med til at sætte præget på din facade. Gennem en god sparring med dig, kan vi udfører de flotteste løsninger med unikke designs ud fra dine ønsker. Med vores høje erfaring og professionelle måde at udføre arbejdet på, vil vi kunne udføre mange forskellige løsninger som er æstetiske flotte. På den måde for du en facade som giver et flot førstehåndsindtryk, hvor du kan udstråle din bestemte stil.

    Gamle facader

     

    Det ses ofte på gamle facader, at der kan forekomme sætningsrevner. Med en facaderenovering kan du få det ordnet inden skaderne bliver værre. Således kan du forlænge facadens holdbarhed. Dermed er du sikret en facade der er modstandsdygtig over for vind og vejr, som vil holde mange år i fremtiden. Du undgår at din facade på et tidspunkt skal rives ned og bygges op igen, i det at skaderne bliver renoveret inden de bliver for store. På den måde sparer du mange penge på den lange bane. En facaderenovering vil også fremme din boligs salgsværdi. En renovering af facaden vil ikke bare forstærke holdbarheden, men vil også give huset udseende et væsentligt løft. Det er specielt noget som har en står betydning, hvis din bolig har en facade som kan ses tydeligt ud fra vejen af. Dette giver således et flot førstehåndsindtryk, hvilket er med til at gøre din bolig mere indbydende. Dette er et vigtigt parameter, hvis din bolig en dag skal sælges, da salgsprocessen vil være nemmere.

     

    Kontakt os

     Hvis husets eller boligforeningens facade er nedslidt og du har svært ved at se hvordan den blive flot igen, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 70 22 19 95 eller skriv en e-mail på info@casadana-ateco.dk

    Vores professionelle veluddannede fagfolk kommer gerne ud til dig og besigtiger din facades tilstand samt rådgiver omkring mulighederne for facaderenovering.

    Pudsning af sokkel

    Selve soklen er ikke det mest iøjefaldende på din boligs facade. Dog er det en af de vigtige ting at holde ved lige på en facade. Soklen befinder sig mellem jorden og selve facaden. Dermed er soklen hårdt udsat for fugt og vand. Hvis der begynder at komme revner og sprækker i soklen er det derfor vigtigt at få udført en pudsning af soklen. Således vil du undgå fremtidige problemer med råd i soklen og eventuelle fugtskader i boligen. 

    Vi har den rigtige teknik og udstyr og vores store erfaring på området, gør til at vi hurtigt og effektivt kan renovere din sokkel med en omgang pudsning. Med vores løsninger er du sikret en sokkel, som er holdbar mange år i fremadrettet. 

    Udskiftning af fuger

    Fugerne er med til at holde på murstenene. Hvis du har et ældre hus kan der være begyndende skader på din fuger. Når vi besigtiger en opgavens omfang, tager vi et nøje kig på hvilken stand fugerne er i. Det kan være at fugerne slår revner eller at fugerne har været angrebet af murbier.
    Det er bl.a. noget af det som kan ligge til grund for, at der skal udføres en udskiftning af fugerne. Med udskiftning af fuger, Vil du have en facade som er bedre modstandsdygtig over for regn og fugt. Så står vi klar til at hjælpe dig med en løsning som kan holde i rigtig mange år.

    Nye sålbænke, gesimser og murstens stik

    Har du en ældre bolig med unik udsmykning i form af f.eks. sålbænke og gesimser? Så renovere og udskifter vi også dette. Disse udsmykninger ses ofte på ældre bygninger. Disse udsmykninger har også et praktisk formål. F.eks. beskytter gesimser muren regn og fugt. Skal du have skiftet dine gamle udsmykninger ud med nogle nye, så klarer vi også det. Og vi gør det med yderst præcision så din bolig forbliver flot i det originale design. 

    Filtsning og farvefiltsning

    Her påfører vi et tyndt lag af mørtel på murstenene. Det er for dig som gerne vil ændre det visuelle og æstetiske udtryk ved din bolig. Der er mange der vælger at få udført en filtsning og pudsning og det kan vi godt forstå. Vores store ekspertise inden filtsning, gør os agile i forhold til hvad du ønsker at få udført. Vi udfører nemlig også farvefiltsning. Hos os er der dermed mange gode muligheder for at skabe det perfekte udtryk til din bolig. 
     

    Rensning af facade

    Er din bolig gammel og er din facade aldrig blevet renoveret før, så kan der også opstå alger og mos. Det er vigtigt at få behandlet inden vinteren, da der er mere fugtigt og mindre sol til at tørre fugten, hvilket i værste fald kan medføre fugtskader. Med en rensning af facade undgår du fugtskader og forlænger din facades levetid med mange år. Derudover vil du også få en facade, som ser meget mere indbydende ud. Vi stor klar til at gøre din facade flot og holdbar igen. Vi har gennem årene opsamlet en erfaring, som gør til at vi kan udfører rensninger af mange forskellige belægninger på facader.

    Vandskuring

    Mange forveksler en vandskuring med filtsning. En vandskuring fungere også som en metode, hvorpå du kan ændre udseendet og det æstetiske design på din bolig. Men metoden er anderledes med en vandskurring, hvor filts bliver monteres på facaden via en våd mursten. Dermed er det med til at give en anden overflade. Her kan du således få en facade med en grov overflade, som kan skabe en flot struktur på facaden. Vandskurring kan også monteres i forskellige farver. Dermed har du rig mulighed for at skabe flotte visuelle rammer for din bolig. Lyder det som noget for dig, så kontakt er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. 

    Lyder det interessant?

    Kontakt os i dag

    Vores malerfirma er medlem af Byg Garanti. Så skal du bruge et malerfirma i København, Ishøj, Albertslund eller Taastrup, så skal du ikke tøve med at kontakte os.

    Ring på telefon 70 22 19 95 eller skriv en e-mail på info@casadana-ateco.dk. Så kan du få et helt uforpligtende tilbud og en pris du ikke kan modstå.

    maler casa dana logo