Maler Ballerup

Hvorfor vælge Ateco som din maler Ballerup?

Casadena Ateco - Din Lokale Og Dygtige Maler Ballerup

Casadana Ateco er din lokale maler med mere end 20 års erhvervserfaring som maler. Det har gjort at vi gennem mange år har oparbejdet den nødvendige rutine og erfaring med diverse forskellige maleropgaver, så vi ved præcis hvordan din opgave skal håndteres. 

Vores firma er bygget på principper ud fra at man skal støtte op om sit lokalsamfund og gøre ens egen by til et lidt bedre sted at bo. Vi prioriterer derfor altid at komme ud til vores kunder i Ballerup. Vi vil med andre ord gerne være din foretrukne maler i Ballerup.

Der er flere fordele ved at vælge os. Først og fremmest tilbyder vi malerarbejde i topkvalitet så du bliver tilfreds med det resultat du får. Samtidigt prioriterer vi at male lokalt, og vi kan derfor give dig en pris som andre malere vil have svært ved at konkurrere med. 

Vi mener at alle har ret til en god maler, til en fornuftig pris. Vi giver derfor altid en pris der matcher dit behov og opgave så du får hvad du skal bruge, til en pris du finder retfærdig.

malerfirmaet ateco

Få et uforligtende tilbud

  Hvordan kan Ateco hjælpe dig?

  Vi har gennem mange år finpudset malerfaget og kan derfor håndtere stort set alle former for maleropgave. Vi tilbyder derfor til vores kunder:

  Maling af trappeopgange
  Maling af kontor
  Maling af bolig
  Facaderenovering
  Lakering og maling af vinduer

  Vi ønsker at levere det bedst mulige resultat til vores kunder og fortsat levere noget af det bedste malerarbejde i landet. Alle vores medarbejdere er derfor faguddannet og de har efterfølgende modtaget efteruddannelse løbende. 

  Dette er noget vi gør så vi fortsat er opdateret på de nyeste arbejdsteknikker og den generelle udvikling der sker i maler faget. Så vi fortsat kan være din foretrukne maler Ballerup.

  Kontakt

  Så hvis du ønsker en dygtig og kompetent maler fra dit lokale erhvervsliv til at håndtere din maleropgave – Ja så glæder vi os til at høre fra dig!

  Vi ønsker at gøre det så nemt og smertefrit for dig som muligt at få malet. Så tøv ikke med at kontakte din lokale maler Ballerup.

  Du kan både udfylde vores kontaktformular eller sende os en mail på info@casadana-ateco.dk. Det er også en mulighed at ringe til os på tlf. nr. 70 22 19 95 for at få noget gratis vejledning og rådgivning.. og måske endda et uforpligtende tilbud?

  Kontakt os i dag og få en maler Ballerup der opfylder dine ønsker.

  Lyder det interessant?

  Kontakt os i dag

  Vores malerfirma er medlem af Byg Garanti. Skal du bruge et malerfirma i København, Ishøj, Albertslund eller Taastrup eller omegn, så skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Ring til os på telefon 70 22 19 95 eller skriv en e-mail på info@casadana-ateco.dk. Så leverer vi et fuldstændigt uforpligtende tilbud og en pris du ikke kan modstå.

  maler casa dana logo