Mangler du en maler i Rødovre? Casadana Ateco er en lokal, kompetent samarbejdspartner af høj kvalitet.

Hos Malerfirmaet Casadana Ateco kan vi bryste os af at have mere end 20 års erfaring indenfor maling af hus, maling af bolig, maling af trapper og maling af lejlighed. I vores lange tid i branchen, har vi hjulpet en stor mængde kunder i alle størrelser og former. Vi har arbejdet med både små og store virksomheder, boligforeninger og offentlige institutioner i Rødovre og omegn. 

Vi står derfor til rådighed uanset hvilken slags maleropgave du står med. 

malerfirmaet ateco

  Din foretrukne maler i Rødovre

  Hos Casadana Ateco er vi eksperter i malerarbejde. På grund af vores ydelser og vores gode service, har vi derfor en målsætning om at være din foretrukne maler i Rødovre

  Vi synes det er vigtigt altid at have en kompetent maler tilgængelig i Rødovre. Har du behov for en maler i København, laver vi malerarbejder i hele hovedstadsområdet, så du altid har mulighed for at få hjælp til dine malerrelaterede udfordringer.

  Professionel rådgivning

  Uanset om du ønsker en genopfriskning af kontorets nuværende farver, helt nye farver eller en opsat nyt væv, filt eller tapet, er det vigtigt at overveje sine beslutninger, så man altid ender med et tilfredsstillende resultat. Af denne grund tilbyder vi altid vores professionelle rådgivning og meninger, så vi sammen kan føre dit mentale billede ud i livet. 

  Vi arbejder altid med basis i dine behov og ønsker, og vejleder dig med rådgivning ud fra vores vidtrækkende erfaring. Vi fokuserer på at gå i dialog med dig, så vi får forventningsafstemt alt i relation til dit projekt. Dermed sikrer vi en løsning alle kan være stolte af.

  Lokal malere med højt kompetenceniveau

  Her hos Casadana Ateco, sætter vi altid en god mængde tid af, så vi er sikre på at vores malere efterlader et færdigt og perfekt resultat. Vores malere er alle faglærte og holder sig altid opdateret inden for de nyeste malerteknikker og produkter ved løbende at blive efteruddannet.

  Yderligere tilgår vi ethvert projekt med en uovertruffen professionalisme og entusiasme, lige meget om det vedrører maling af kontor, maling af vinduer eller maling af trappeopgange. Vi fokuserer altid på at dine drømme går i opfyldelse. 

  Få en lokal maler på Rødovre

  Når du overlader dit malerprojekt til Casadana Ateco, kan vi garantere at du er i trygge hænder. Vi har 20 års erfaring inden for erhvervsmalerarbejde i mange typer og former. Hvis dit kontor eller forening står og har brug for en kærlig hånd eller genopfriskning, er vi din lokale maler, der tager hånd om dine maleropgaver i Rødovre og omegn. 

  Kontakt os på telefon 70 22 19 95 eller skriv en e-mail på info@casadana-ateco.dk og få et tilbud, der er skræddersyet til netop din situation. 

  Lyder det interessant?

  Kontakt os i dag

  Vores malerfirma er medlem af Byg Garanti. Skal du bruge et malerfirma i København, Ishøj, Albertslund eller Taastrup eller omegn, så skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Ring til os på telefon 70 22 19 95 eller skriv en e-mail på info@casadana-ateco.dk. Så leverer vi et fuldstændigt uforpligtende tilbud og en pris du ikke kan modstå.