Maler Rødovre

Mangler du en maler i Rødovre? Casadana Ateco er en lokal, kompetent samarbejdspartner af høj kvalitet.

Hos Malerfirmaet Casadana Ateco kan vi bryste os af at have mere end 20 års erfaring indenfor maling af hus, maling af bolig, maling af trapper og maling af lejlighed. I vores lange tid i branchen, har vi hjulpet en stor mængde kunder i alle størrelser og former. Vi har arbejdet med både små og store virksomheder, boligforeninger og offentlige institutioner i Rødovre og omegn. 

Vi står derfor til rådighed uanset hvilken slags maleropgave du står med. 

malerfirmaet ateco

Få et uforligtende tilbud

  Din foretrukne maler i Rødovre

  Hos Casadana Ateco er vi eksperter i malerarbejde. På grund af vores ydelser og vores gode service, har vi derfor en målsætning om at være din foretrukne maler i Rødovre

  Vi synes det er vigtigt altid at have en kompetent maler tilgængelig i Rødovre. Har du behov for en maler i København. Vi laver malerarbejder i hele hovedstadsområdet, så du altid har mulighed for at få hjælp til dine malerrelaterede udfordringer.

  Professionel rådgivning

  Uanset om du ønsker en genopfriskning af kontorets nuværende farver, helt nye farver eller en opsat nyt væv, filt eller tapet, er det vigtigt at overveje sine beslutninger. Så ender man altid med et tilfredsstillende resultat. Af denne grund tilbyder vi altid vores professionelle rådgivning og meninger, så vi sammen kan føre dit mentale billede ud i livet. 

  Vi arbejder altid med basis i dine behov og ønsker, og vejleder dig med rådgivning ud fra vores vidtrækkende erfaring. Vi fokuserer på at gå i dialog med dig, så vi får forventningsafstemt alt i relation til dit projekt. Dermed sikrer vi en løsning alle kan være stolte af.

  Få en lokal maler i Rødovre

  Når du overlader dit malerprojekt til Casadana Ateco, kan vi garantere at du er i trygge hænder. Vi har 20 års erfaring inden for erhvervsmalerarbejde i mange typer og former. Hvis dit kontor eller forening står og har brug for en kærlig hånd eller genopfriskning. Så er vi din lokale maler, der tager hånd om dine maleropgaver i Rødovre og omegn. 

  Kontakt os på telefon 70 22 19 95 eller skriv en e-mail på info@casadana-ateco.dk og få et tilbud, der er skræddersyet til netop din situation. 

  Lokal malere med højt kompetenceniveau

  Her hos Casadana Ateco, sætter vi altid en god mængde tid af, så vi er sikre på at vores malere efterlader et færdigt og perfekt resultat. Vores malere er alle faglærte og holder sig altid opdateret inden for de nyeste malerteknikker og produkter ved løbende at blive efteruddannet.

  Yderligere tilgår vi ethvert projekt med en uovertruffen professionalisme og entusiasme. Lige meget om det vedrører maling af kontor, maling af vinduer eller maling af trappeopgange. Vi fokuserer altid på at dine drømme går i opfyldelse. 

  Fordele ved omfugning Rødovre

  Få omfuget din bygning i Rødovre, og oplev de mange fordele ved ny fugning af facade.
  Har du en ældre ejendom, eller har du opdaget skader på din facade, anbefales det at investere i omfugning.

  Med omfugning i Rødovre af din facade kan du på længere sigt få besparelse på varmeregningen. Facadearbejde forbedrer nemlig bygningens isoleringsevne, hvilket medfører mindre varmetab og øget energieffektivitet. Gennem fugearbejde og dermed en tæt facade med bedre isoleringsevne, får du også en holdbar overflade, der er modstandsdygtig overfor vandindtrængning, fugt og andre potentielle skader. Med ny fugning af overfladen, er det muligt at forlænge levetiden på dine facader, og dermed spare potentielle omkostningstunge renoveringsomkostninger i fremtiden.

  Ikke nok med det, vil en renovering af facaden gennem omfugning give et fornyet og flot udseende, som vil øge din ejendoms værdi.
  Ønsker du en holdbar løsning, der vil spare dig penge på længere sigt, og på samme tid få et af de flotteste ejendomme på vejen, kan du med fordel få lavet fugearbejde i Rødovre.

  Pris på omfugning i Rødovre

  Vi har mere end 20 års erfaring i branchen, og er eksperter i omfugning i Rødovre og omegn. Vi stræber altid efter at give dig den absolut bedste oplevelse, og hjælper mere end gerne med rådgivning og vejledning til din omfugning.

  Prisen på omfugning i Rødovre afhænger af flere faktorer, herunder omfanget af arbejdet. Vi tilbyder altid en skræddersyet løsning ud fra dine behov og ønsker. Vi laver altid en individuel vurdering af opgaven, og giver gerne en detaljeret prisoversigt.

  Du kan med fordel kontakte os allerede i dag, og høre mere om, hvad vi kan gøre for netop dig. Vi tilbyder skræddersyede, gratis og uforpligtende tilbud på fugearbejde. Lad os hjælpe dig med en holdbar og flot facade på din bygning.

  Lyder det interessant?

  Kontakt os i dag

  Vores malerfirma er medlem af Byg Garanti. Skal du bruge et malerfirma i København, Ishøj, Albertslund eller Taastrup eller omegn, så skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Ring til os på telefon 70 22 19 95 eller skriv en e-mail på info@casadana-ateco.dk. Så leverer vi et fuldstændigt uforpligtende tilbud og en pris du ikke kan modstå.

  maler casa dana logo